Mobilon mennyit szoktatok netezni?
Írhattad volna, hogy milyen telefonod van, mert gyárilag mindegyik méri az adatforgalmad, csak mindegyikben máshol van.
Én N97-et használok, mobilnet nincs rajta (vagyis most van, mert a Vodafone 1 hónapot adott ingyen) és wifin maximum leveleket olvasgatok, zenét töltök le, ha nincs kedvem kikelni az ágyból a laptopért... Saccra olyan 4 és 8 giga közt termelek.
Wifin nem lényeg a 8giga. :) Vodánál a 2gigás mobilnet most 2800. Ezt kaptam most meg akcióban ingyen, egy hónapra.
Én is N8-ra vágyom, csak még drága. Karácsony után, tavasszal majd normalizálódik szerintem és akkor meghosszabbítom az előfizum.
Szerintem Vodához menj.
Havi 5000 a 200Plus díjcsomag, ebben van 1000 sms hálón belül, 1000 perc hálón belül hétvégén és 200 perc bármikor, bárhova. Egyébként pedig egységes a percdíj, sms: 29 Huf.
Ennek van netes verziója, a 200Plus Surf, amiben 2GB adatforgalom is van és 6000 havonta. Többi ugyanaz.
N8 98.000-től indul Vodánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!