Nokia 5230-ason a GPS fizetős?
Biztos vagy benne, hogy a GPS-re számolta? Ugyanis van egy olyan szolgáltatás, hogy mobil internet, ami az automatikus frissítéseket is tartalmazza. Akkor is fizetni kell, ha egyáltalán nem használod. A szerződésben benne van az egyéb rendelkezések fejezetben. Ha nem tiltatod le, egyszer kapsz egy 50-60eFt-os számlát amit ki is fizettetnek veled. Letiltás után persze MMS-t nem fogsz tudni küldeni. A sim-kártyát feltétlenül a mobil szolgáltatóval meg kell nézetni és rendezni.
A GPS a készülékben benne van és teljesen ingyenes a használata. Neked kell legalább havonta frissítened az internetről és egy 1700 Ft-os csatlakozóval letölteni.
Nekem ez a tapasztalatom.
Nem csak az vonhatta le. Nekem is volt kezdetben ilyen problémám, de megtaláltam a választ! Na ezeket kéne tenned:
Bemész a Térképek alkalmazásba. Ott a bal alsó sarokban van egy ilyen szerszámféleség (beállítások). Ha rámentél, menj rá az első opcióra: Internet! ha van mobilneted, akkor a legelső menüpont legyen Online. Ha nem aktiváltál net csomagot amiről tudsz, akkor az Online mód szedte le a pénzt.Ha nincs neted az első menüpont legyen Offline. Offline módban nem használ internetet, tehát akármit csinálsz GPS közben,nem von le pénzt! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!