Melyik telefont válasszam?
A következő telefonokban gondolkodom: sony ericsson peria x10 mini pro, Htc Wildfire, Htc Legend, Hero, és a ZTE Blade.
Elég változó a felsorolt telefonok ára, őszintén szólva legendre meg herora nincs elég pénzem, ahhoz még gyűjtenem kellene. Nem tudom mit csináljak:(
- A ZTE márkát nem nagyon ismerem és hallotam, hogy a blade kijelzője pixelhibás meg kicsi lassú.
az x10mini és a wildfire-nak sajna kicsit rossz a felbontása.
A Hero, Legendre meg ugye még nincs pénzem:(( adnátok 1-2 tippet?
én a két htc közül választanék:
legend:
hero:
x10 mini pro nagyon kicsi azt biztos nem vennék, zte nekem nem tetszik és ha szánsz rá 80ezret, akkor pláne nem...megnézném a helyedben a samsung galaxy 3-at...élőbe sokkal jobban néz ki mint képen és nem egy rossz telefon
nekem LG GT540 Optimusom van...eddig perfect, meg vagyok vele elégedve, a rezisztív kijelzője meglepően jó...egyedül a multitouch hiányozhat belőle de számomra pl egyáltalán nem zavaró, nem hiányzik...bár mondom, ha 80at szánsz rá, akkor hero, ha egy kicsit többet is akkor legend
Ragaszkodsz az androidhoz?
Nekem Samsung Wave-m van, és igaz, hogy Bada operációs rendszeres, de tökéletesen működik, imádom :) 5megapixeles led-del ellátott kamera, HD-ben vesz fel videókat, nagyon gyors [1ghz-szóval...:)], super-amoled kijelzője van, stb..., és mostanában 80ezer körül van az ára.
Ha neked nagyon fontos az android, akkor szerintem is Samsung Galaxy 3, én 3 hónapja fogdostam [mikor a wave-t vettem] szerintem jó telefon, és nagyon jó ára van [azt hiszem, 70ezer volt, mikor utoljára láttam Media Marktban].
utolsó vagyok.
Amúgy én a felsoroltak közül az x10 mini prot választanám, méghozzá azért, mert 3 hónapja az x10 mini pro, és a wave között vaciláltam, és csak azért döntöttem a wave mellett, mert a Sony Ericsson-t túl kicsinek találtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!