Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?

Melyik telefont válasszam?

Figyelt kérdés

A következő telefonokban gondolkodom: sony ericsson peria x10 mini pro, Htc Wildfire, Htc Legend, Hero, és a ZTE Blade.

Elég változó a felsorolt telefonok ára, őszintén szólva legendre meg herora nincs elég pénzem, ahhoz még gyűjtenem kellene. Nem tudom mit csináljak:(

- A ZTE márkát nem nagyon ismerem és hallotam, hogy a blade kijelzője pixelhibás meg kicsi lassú.

az x10mini és a wildfire-nak sajna kicsit rossz a felbontása.

A Hero, Legendre meg ugye még nincs pénzem:(( adnátok 1-2 tippet?

2010. dec. 15. 21:29
 1/10 A kérdező kommentje:
körülbelül 80ezer Ft-om lesz karácsonykor. A vodafone-nál a legend meg 102ezer. Nemtudom, hogy megéri-e.
2010. dec. 15. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Herot vagy Legendet használtan(alig használtan, garival, stb), vagy vegyél Spicát.
2010. dec. 15. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
á, hamár ennyi pénzt kiadok nem akarok használt telefont, azért köszi:)
2010. dec. 15. 22:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

én a két htc közül választanék:

legend:

[link]

hero:

[link]

x10 mini pro nagyon kicsi azt biztos nem vennék, zte nekem nem tetszik és ha szánsz rá 80ezret, akkor pláne nem...megnézném a helyedben a samsung galaxy 3-at...élőbe sokkal jobban néz ki mint képen és nem egy rossz telefon

nekem LG GT540 Optimusom van...eddig perfect, meg vagyok vele elégedve, a rezisztív kijelzője meglepően jó...egyedül a multitouch hiányozhat belőle de számomra pl egyáltalán nem zavaró, nem hiányzik...bár mondom, ha 80at szánsz rá, akkor hero, ha egy kicsit többet is akkor legend

2010. dec. 16. 00:12
 5/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszi, szerinted legolcsóbban mennyi a legend vagy a hero?
2010. dec. 16. 06:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ottvan belinkeltem neked...azoknál olcsóbbat én még nem találtam:)
2010. dec. 16. 10:32
 7/10 A kérdező kommentje:
kössz:)
2010. dec. 16. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Ragaszkodsz az androidhoz?

Nekem Samsung Wave-m van, és igaz, hogy Bada operációs rendszeres, de tökéletesen működik, imádom :) 5megapixeles led-del ellátott kamera, HD-ben vesz fel videókat, nagyon gyors [1ghz-szóval...:)], super-amoled kijelzője van, stb..., és mostanában 80ezer körül van az ára.

Ha neked nagyon fontos az android, akkor szerintem is Samsung Galaxy 3, én 3 hónapja fogdostam [mikor a wave-t vettem] szerintem jó telefon, és nagyon jó ára van [azt hiszem, 70ezer volt, mikor utoljára láttam Media Marktban].

2010. dec. 18. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Amúgy én a felsoroltak közül az x10 mini prot választanám, méghozzá azért, mert 3 hónapja az x10 mini pro, és a wave között vaciláltam, és csak azért döntöttem a wave mellett, mert a Sony Ericsson-t túl kicsinek találtam :)

2010. dec. 18. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:
értem, köszi:)
2010. dec. 18. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!