Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia vagy Sony Ericsson?...

Nokia vagy Sony Ericsson? Melyik a jobb? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:

egyértelműen a Nokia! Nekem csak az volt mindig is!

Nem volt még Sony-m, de viszont rengeteg barátomnak van xperia meg hasonlók, elég gagyi:SS Illetve nem is az, hogy gagyi, hanem könyörögni kell nekik, kissé lusták:S

22L

2010. dec. 15. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem SE van, utálom, olyan béna, kivulrol nem néz ki annak, de belulrol.. jaj, alig várom h lecseréljem, és nokiám lesz, végre..
2010. dec. 15. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát... hajlok a Nokiára... De nekem anno még volt egy SE T230-am (igen, több éve már), szerintem még most is működik, több emeletnyi eséseket, rátaposásokat, földhöz vágásokat élt túl. Most egy Nokiám van, az is elég jól bírja. De ezek az új flancos érintős meg mittommilyen telókra vigyázni kell, mint a hímestojásra, mert annyi a hibaforrás... :S Amúgy nem mindegy, milyen kategória, mire kell, stb. Olcsóbb és gombos fajtábólmindenképpen nokia, nekem egy 6303-am van és kellemes csalódás volt.
2010. dec. 15. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:

első vagyok!

18:46 ajánlom figyelmedbe ezt a videót, én ilyen telóra gyűjtök!:)

http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U

2010. dec. 15. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
nokia...
2010. dec. 15. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
énis N8at szeretnék:DDD
2010. dec. 15. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
nagyon jó telefon állítólag, rengeteg fórumot olvastam, és tesztet. én teljesen oda vagyok érte, nagyon szeretném:) de még gyűjtenem kell rá:)
2010. dec. 15. 19:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz vidi... :D Ilyet én is elfogadnék, szó se róla, de azért a legtöbb ember nem ilyennel futkos az utcán, valahogy több ócska, de menőmertérintős samsungot és hasonlót látni. :D (18:46 v ki voltam :D)
2010. dec. 15. 20:56
 9/9 FAKESZmester ***** válasza:

18:50

nagy ez a vidi :D ezt csinálja meg az a SuperAmoled:D:D

A Nokia örök!

2011. jan. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!