Valaki segítsen! Ma vettem Nokia 5230-at. Hogy tudnák játékokat rárakni? És honnan?
Letöltesz az OVI áruházból, vagy a nokiaprogramok.hu-ról játékot és telepíted.
A nokia.hu oldalról először szedd le az OVI Suite programot, majd csatlakoztasd a telefonod adatkábellal, vagy bluetoothon és egyszerűen indítsd el a letöltött .sis kiterjesztésű, vagy .jad/.jar fájlokat.
igen szedtem már le játékot a gépre.De rákötöm a telót a gépre ráhúzom mondjuk a games mappába és a telón nincs rajta:S.De ha a gépen bemegyek a games ba akkor ott se jelzi , hogy a telón lennének játékok, pedig vannak.
Hogy érted, hogy nyissam meg a játékot?Kattintsak rá a játékra,miközben a teló a géphez van kötve?Egyépként nekem az az ovi cucc alapbol rajta volt.
Nokiaprogramok.hu oldalon vannak feltörtek, meg ingyenesek, de sok esetben szignózni kell a fájlt.
Igen, úgy értettem, hogy a gépen nyisd meg a .sis fájlt ha a teló rá van kötve és akkor képről tudod telepíteni. Ja és lehet nem a games mappába teszi az ikont, hanem az alkalmázokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!