Nokia 5310 XpresszMusic telefonon hogy tudom megoldani hogy a Bluetooth-on átvett adatok ne a telefon memóriájába menjen hanem a memókarira?
Figyelt kérdés
A telefon maga 30 MB de van benne egy 2 gigás memókari. Szeretnék rárakni egy 696 MB-os filmet a telómra, de a telefonban nincs annyi hely. Hogy tudnám azt megoldani hogy alapból ne a telóra menjen hanem a karira?2009. jan. 21. 16:18
1/2 yuda válasza:
Ha számítógépről csinálod,akkor szükséged lesz egy kábelre,vagy ha bluetooth sugárzóval csinálod(nekem az van),akkor a bluesoliel programra.Ebben kiválasztod a memó kártyát és arra teszed.
Megjegyzés: van jópár filmem,de átlag 100MB-osak.Szerintem elfelejtetted átkonvertálni.-3gp,vagy MP4-re kell.
2/2 anonim válasza:
Ugyan ilyen telóm van, és én is néztem már rajta filmet, de egyik sem volt 700 Mb körüli mindegyik ilyen 90-150 MB körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!