Iphone 4-et érdemes venni?
és ha nem akkor miért?
és azt is hogy miért érdemes venni
Én is sokáig iPhone rajongó voltam, minden nap bejártam AppleStore-ba, de örülök, hogy csak akkor költöztem, és nem volt pénzem megvenni, mert aztán kezdtem kiismerni a szoftvert... Amit az Apple összerak, az csak jó lehet, nincs is azzal baj, szerintem a telefon szép, minden oké vele, DE...
Mi az, hogy van egy képem, vagy zeném, és nem küldhetem át bluetoothon senkinek sem? Azért, mert Apple csak headsetnek, és multiplayer játékra szánja azt? Kéremszépen, az nem (csak) erre való... Ez volt az első csalódás. Ha a memóriabővíthetőséget nem nézzük, a másik az, hogy nem törheted fel a telefont, mert ugrik a garancia, nem feltört telefonra veheted meg a játékokat, alkalmazásokat, mert az ingyenesek gagyik. Végül is a választásom egy HTC Desire HD lett. Kijelzője van olyan szép, ha nem szebb, és Android feketepiacról ingyen le tudok tölteni majdnem minden fizetős alkalmazást, játékot, teljeskörűen használhatok, megoszthatok mindent egy kattal... HTC Sense-ben olyan facebook integráció van, amit még nem láttam. Próbáld ki mindegyiket vásárlás előtt, azt javaslom!
Nekem nagyon bejön, olyanom van nekem is
Ha képes vagy annyit kiadni telefonra és ki is tudod használni a funcióit akkor érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!