Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4-et érdemes venni?

Iphone 4-et érdemes venni?

Figyelt kérdés

és ha nem akkor miért?

és azt is hogy miért érdemes venni

2010. dec. 14. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
tudja a rák, ha csajozni kell akkor ja. Te tudod mire akarod használni, szerintem nem olyan jó telefon és nem is olyan szép. De ha neked tetszik és van rá pénzed akkor feltétlen érdemes.
2010. dec. 14. 21:52
 2/6 anonim ***** válasza:
csajozni telovaL?? xd érdekes
2010. dec. 14. 21:59
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Ha sok a pénzed, és játékra kell a telefon, akkor igen. Ha meg használni is akarod, akkor htc.
2010. dec. 14. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is sokáig iPhone rajongó voltam, minden nap bejártam AppleStore-ba, de örülök, hogy csak akkor költöztem, és nem volt pénzem megvenni, mert aztán kezdtem kiismerni a szoftvert... Amit az Apple összerak, az csak jó lehet, nincs is azzal baj, szerintem a telefon szép, minden oké vele, DE...

Mi az, hogy van egy képem, vagy zeném, és nem küldhetem át bluetoothon senkinek sem? Azért, mert Apple csak headsetnek, és multiplayer játékra szánja azt? Kéremszépen, az nem (csak) erre való... Ez volt az első csalódás. Ha a memóriabővíthetőséget nem nézzük, a másik az, hogy nem törheted fel a telefont, mert ugrik a garancia, nem feltört telefonra veheted meg a játékokat, alkalmazásokat, mert az ingyenesek gagyik. Végül is a választásom egy HTC Desire HD lett. Kijelzője van olyan szép, ha nem szebb, és Android feketepiacról ingyen le tudok tölteni majdnem minden fizetős alkalmazást, játékot, teljeskörűen használhatok, megoszthatok mindent egy kattal... HTC Sense-ben olyan facebook integráció van, amit még nem láttam. Próbáld ki mindegyiket vásárlás előtt, azt javaslom!

2010. dec. 15. 02:30
 5/6 anonim ***** válasza:
osztálytársamnak iphone 4-e van a hátlapja szép de amúgy a 3gs kinézete jobban bejön úgy jobban kézre áll. aksi 1napig bírja jó a kijelző meg minden ha teheted szerintem vedd meg. de én most azon gondolkoztam el hogy lehet érdemesebb venni egy ipod 4g-t 61ezertől már kapható 8GB-os és magadnál hordod a régi telefonodat ha telefonálni akarsz. sokkal olcsóbban megúszod és ipod4g-n is mindent tudsz csinálni leszámítva a telefonálást. a proci ugyan azmint iphone-ba és az ipad vékonyabb de nemtom hogy neked kényelmes lenne így hogy 2készüléket hordozgatsz magadnál.
2010. dec. 15. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejön, olyanom van nekem is

Ha képes vagy annyit kiadni telefonra és ki is tudod használni a funcióit akkor érdemes

2010. dec. 15. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!