Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG GM360 vagy samsung S5230?

LG GM360 vagy samsung S5230?

Figyelt kérdés
mi a velemenyetek? tapasztalatok. melyiket vasaroljam ? hany napig birja az aksi?
2010. dec. 14. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
GM360-ról nem sok választ fosz kapni. de nekem az s5230ról megvan a véleményem. Sokat olvastam, hogy mennyire szerviz igényes, de nem hittem el, addig ameddig az osztálytársam előszőr elvitte. fél éve van meg neki. 3hónapja van szervízben (közben visszakapta pár napra). 1hete is visszakapta, de ismét elromlott és vissza vitte a szervizbe. GM360 meg valamiért nagyon ritka, szerintem olyat se vegyél. Bár nem szeretem a Nokiát, de még mindig a Nokia 5230-at venném.
2010. dec. 14. 20:50
 2/4 Monus Gergő ***** válasza:
s5230 kiváló nekem két éve van de nem volt vele semmi! XD
2010. dec. 16. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Lg és samsung közül mindig a samsungot mondanám ebbe az esetbe inkább LG...
2010. dec. 16. 17:47
 4/4 anonim válasza:

nekem ez az LG-m van, és mást is ismerek, és nekemis és az ismerösömnek is bírja. ő bele ejtette egy vödör felmosóvízbe és semmi baja nem lett, én pedig képernyővel lefelé ejtettemle, és nemlett semmibaja. szerintem jo telefon :))

a másikrol pedig annyit, hogy egyik barátnőm 1 év után vihette kicseréltetni a képernyőt..

2011. febr. 13. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!