Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van Motorola V360 -as...

Kinek van Motorola V360 -as mobilja? Segítene valaki? (BŐVEBBEN LENT! )

Figyelt kérdés

Motorola V360-am van.

Sajnos tönkrement a kijelzője, megjavíttatni már nem érné meg, viszont be lehet kapcsolni és ezt leszámítva működik.

Sajnos maradtak benne sms-ek és telefonszámok illetve híváslista amihez nem szeretném, hogy valaki hozzáférjen, de kijelző nélkül nem látom a menüt, ergo nem tudom, hogy hogy kell törölni.

Emlékszem, hogy van valami olyan menüpont amivel lehet törölni az összes sms-t egyben, az összes telefonkönyvi bejegyzést egyben, a teljes híváslistát.

Vagy talán olyan is amivel mindent vissza lehet állítani arra az állapotra mint amikor vettem.

Le tudnád írni, hogy pontosan, hogyan hol?

Kb. úgy, hogy Üzenetek menü > kettőt lefelé > menü gomb > hármat lefelé > ok gomb.

Így valahogy.

Megtennéd nekem?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2010. dec. 14. 16:33
 1/4 anonim válasza:
Esetleg nézz utána a használati utasításban talán van menütérkép.
2010. dec. 16. 16:19
 2/4 linkids válasza:

Master reset.

Telefon boltban nagy általánosságban jelképes összegért megcsinálják.

2010. dec. 16. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:

A használati útmutató nem jó. Nincs benne így.

Mi az a master reset?

De úgy tudom, hogy a telefonokon van olyan valami amivel egyszerre lehet törölni mindent.

Nem arra gondolok, hogy minden beállítást vissza alapra, hanem, hogy minden adatot lehet törölni egy gombnyomással.

Van ilyen? Hol lehet?

2010. dec. 16. 18:02
 4/4 linkids válasza:

így nincs benne a telefonba, adatkábel kell hozzá.

Beviszed telefonos boltba, és megcsinálják.

2011. máj. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!