Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan alkalmazás, vagy...

Van olyan alkalmazás, vagy program, vagy valami mobilra, ami csak térkép? Nem kell hozzá gprs kapcs meg ilyesmmik, csak sima térkép

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
van. [link]
2010. dec. 13. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:

csúcs

az enyém nokia és hibás fájlnak látja és nem tok ezekkel kezdeni semmit

szal vmi más?...

2010. dec. 17. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A Seria.hu-n van letöltésekben térkép. Nekem Samun megy.
2010. dec. 17. 20:55
 4/6 A kérdező kommentje:

és onnan hogyan tudok letölteni? mer nem változik át a kurzor; nem tudok letölteni

hogyan lehet?

2010. dec. 17. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
ne rinyálj annyit tudhatod hogy más egy sony ericsson rendszer, egy mittomén windows phone meg egy nokia, ha nokiára akarsz akkor írd oda. amúgy mind a 2 honlapon se-ra van, nokiára sztem nincs ilyen
2010. dec. 17. 22:21
 6/6 anonim válasza:
nekem a nokia 6120-clasic-omon a garmin navi rencer van csak anyit kellet teni hogy csukott helyzetb raktam az antenát és ment. [link] (de ez csak symbian oprendszeres telokon megy)
2010. dec. 17. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!