Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt ajánlanátok?...

Milyen mobilt ajánlanátok? Most akarok újat venni!

Figyelt kérdés
gondolkozok erősen a nokia n8 és az iphone 4 között ezeket találom most a legjobb telefonoknak mi a véleményetek róluk?a sony ericcsont és a samsungot nem nagyon ismerem nekem jorészt nokia telóm volt azok kibirtak 4évet is az iphonerol pedig sok pozitiv véleméynt hallottam csak az ára kicsit megüt de nem birok már várni mig lemegy az ára mert sürgösen kell valami teló bocsi hogy sokat irtam valaki tud valami jó telót ajánlani?köszi
2010. dec. 13. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyit szánsz rá?
2010. dec. 13. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
hát a kettő közül az iphone-t ajánlanám, de esetleg nézz körül a HTC-k nél is, pl: HTC Desire HD, szerintem veri mind 2őt
2010. dec. 13. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
N8-at próbáltam, nekem egy problémám volt vele. Jó teló, tetszik, meg minden, de e..n..n..y..i..r..e l..a..s..s..ú, és ugyan én hozzá vagyok szokva, mert eddig is Symbian oprendszert használtam, de pont ezért már szeretnék valami gyorsabbat. iPhone nekem nagyon nem jön be, de sok tapasztalatom nem volt vele, úgyhogy inkább nem is nyilatkozom róla, viszont HTC-ket én is csak ajánlani tudom, nézz körül azok között is!
2010. dec. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!