Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik jobb telefon? HTC Hero...

Melyik jobb telefon? HTC Hero vagy LG Optimus GT540?

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Hero
2010. dec. 12. 21:17
 2/10 anonim válasza:
hero, alap!:)
2010. dec. 14. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Hero...Optimusom van, eddig semmi bajom vele...de fele annyiba kerül mint a hero ez is szempont
2010. dec. 14. 18:35
 4/10 anonim válasza:
Heronak kapacitív a kijelzője, Optimusnak rezisztív. De az optimusnak jobb a processzora, van benne rádió, és egy kapacitív kijelző nem ér ennyit, amennyit elkérnek egy heroért :)
2010. dec. 14. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom ugyan olyan proci van mind2őbe
2010. dec. 14. 21:58
 6/10 A kérdező kommentje:
akármilyen hihetetlen, de igaz jobb proci van benne, de alig
2010. dec. 17. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Hiába van benne jobb, nem lesz jobb tőle... Én pl. nagyon variáltam telefonok között, de végül nekem is a Hero jött ki győztesnek, és most már nem is kéne más. Hogy miért? HTC Sense miatt.
2010. dec. 20. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
remélem még visszatéved ide az előző hozzászóló, ide tartozik a dolog amire kíváncsi lennék...most néztem egy videót, melyben a htc sense kezelőfelületével is foglalkoztak, és igazából szinte semmilyen különbséget nem vettem észre az, illetve az én optimus telefonom kezelése között...ergó nem értem, hogy az miért döntő érv egy telefon mellett...az optimusban ugyan ezeket meg tudom csinálni, mint az említett videóban...persze lehetséges, hogy ez már nem a htc sajátja nem tudom, vagy az is lehet, hogy a lényeges funkciókat nem mutatták ebben a videóban, ami a sense kezelőfelületet különlegessé, egyedivé teszi...most nem volt időm több videót nézni, de ha a kedves előző hozzászóló nagy vonalakban bemutatná ezt a sense kezelőfelületet azt megköszönném, illetve a kérdező is hasznát venné...köszi
2010. dec. 21. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:

A Sense egyszerűen zseniális, én ha más telefont veszek a mostani HTC Herom után, csakis HTC lehet.

[link]

2010. dec. 21. 01:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja és 16:42-es voltam.
2010. dec. 21. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!