A mobilszolgáltatóm tud-e nekem adni híváslistát arról, hogy egy adott személlyel egy adott időintervallumban mikor folytattm telefonbeszélgetéseket, sms-eztem?
én régebben dolgoztam a Vodánál, ez még 2,5-3 éve volt, akkor úgy volt, hogy egy jelképes összeget kellett fizetni érte, és küldték a listát.
a havidíjasoknak hamar kiment, a feltöltőkártyásoknak 1 hónap körüli időbe telt. nekik nem is ajánlhattuk ezt a lehetőséget, csak ha ők kimondottan rákérdeztek/kérték, akkor természetesen nem lehetett letagadni.
egy adott időszakról/hónapról lehet csak kérni, és onnan neked kell kibogarászni az adott számot.
viszont úgy tudom, azóta bevezették, hogy a szám eléggé ki van takarva x-ekkel, szóval nem egyszerű rájönni a két számjegyből a teljes számra.
amúgy ezek az adatok tényleg nincsenek tárolva, hogy egy-egy mobilszámra milyen számról érkezett hívás.
csak a kimenő hívások.
lehet, hogy egy kisgyerek a családból, vagy bárki, ha egyedül hagytad a telódat szórakozott, vannak ilyen esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!