Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen fajta HTC-t vegyek?

Milyen fajta HTC-t vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ha HTC-t választhatnátok milyen fajtát vennétek? Sok barátomnak van. És legtöbb ránázésre 90%ban hasonlít. Annyira nem értek ehhez a témához kérlek segítsetek

Üdv: RAdeon

2010. dec. 11. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a HTC-t nem menőzésből meg divatból veszik az emberek. Márpedig a kérdésedből eléggé úgy jön le, hogy neked arra kell.
2010. dec. 11. 21:40
 2/6 anonim válasza:

mennyi pénzed van rá?

a HTC-k amúgy tényleg hasonlóak de nem véletlenül. a cég kialakított egy stílust és ezt ismerték meg az emberek, bejött nekik. ezért fölösleges volt egetverőan más dizájnt összekomponálni. van még ilyen lásd pl. a alma iPhone-jait vagy a blackberry-ket.

2010. dec. 11. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:
nem azért venném. Nagyon szeretnék egy olyan telefont. Ha msot még nem is tudok kihasználni a Wifi meg a gps jól jön. Viszont nekem nagyon tetszik.. nem azért mert másnak van :D
2010. dec. 11. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez most csak alvi kérdés egyelőre.. DE ár érték arányban valami jót :D
2010. dec. 11. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyu. Akármelyiket veszed, nem fogod kihasználni, szóval amelyik a legjobban tetszik külsőre, meg persze amit a pénztárcát.

Alap a HTC Smart, azt nem érdemes venni, eggyel feljebb áll a HTC Wildfire, az egy jó vétel pl. utána a HTC Legend, feljebb pedig Desire /HD/Z . Illetve a HD7-is egy felsős.

2010. dec. 11. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
ha ár érték arányban jót - úgy gondolod hogy olcsón , hát olyan nincs a HTC nél :( de viszont mindegyik nagyon jó minőségű :) - a legolcsóbb a wildfire, a legjobb ár/érték arányú pedig sztem a desire
2010. dec. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!