Ezek a telefonok másolatok, vagy nem? Megérik a pénzüket?
Figyelt kérdés
Bocs,hogy szlovák,de az árakat ha megnézem nekem ez olyan "érdekes" és van sejtésem hogy ezek egy sz@rok.De lehet,jók tényleg.
1.00 EUR = 278.299 HUF
2010. dec. 11. 21:13
1/4 A kérdező kommentje:
Jah!A Samsung Monte pedig 140-160€ ...Ezekhez képest elég drága,ebből gondolom,hogy itt valami gubanc lehet..(ha van)
2010. dec. 11. 21:17
2/4 A kérdező kommentje:
Egy iylen monte --> [link]
Bocs,hogy így utólag írtam.
Ott van SK-ban is.Ha pl. 4 700 sk az Ft-ban 47 000 körülbelül.Ez tényleg csak KB!
2010. dec. 11. 21:21
3/4 anonim válasza:
hát igen ezek klónok :) élükön a szkájfónnal :D
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ja! :D Azon jót röhögtem :D Amúgy egy ismerősöm mondta,hogy voltak kínában,és iphone-t vett 50€ ért,olyan 15 000Ft,-ért és 2 éve jól megy neki :D (de az eredeti kínai másolat gyártmány 8-) :D :D )
2010. dec. 11. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!