Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem tetszik az új telefonom,...

Nem tetszik az új telefonom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár napja vettem egy Sony Ericsson xperia x8-at.

Nagyon megbántam, hogy ezt választottam.:S

Valami egyszerűbbre lenne szükségem. Számomra bonyolult, idegen ez a telefon.

Készülékcserével vettem, így fizettem 1990 Ft-ot, plusz havi 1990 Ft-ot kéne fizetnem.(9 hónapig)

Kérdésem az lenne, ha én egyben kifizetem ezt az összeget, akkor vehetnék egy másik készüléket?:S

Vagy esetleg valami más megoldás?

2010. dec. 10. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Oda kéne visszafáradnod, ahol vetted, ezt így látatlanban senki nem fogja tudni megmondani.
2010. dec. 10. 23:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van! köszi...
2010. dec. 10. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy nagyon jó telefon nemtudom hogy mi bajod vele de ha neked bonyolult akkor minek vetted meg? mé nem vettél egyszerűbbet? én x8-at fogok venni karácsonyra egy nagyon szép teló külsőleg is és belsőleg nagyon sok mindent tud! szóval nemértelek és örülnék ha kifejtenéd a vélemyénedet..
2010. dec. 10. 23:17
 4/6 anonim válasza:
Ha nem tetszik neki,hát nem tetszik.Minden ember más.Egyébként ezekbe a mai telefonokba tényleg beletesznek egy csomó felesleges dolgot,ami túlbonyolítja a használatát.Nekem az lenne a kérdésem,hogy miután kifizetted a telót és veszel majd egy másikat,ezzel mit csinálsz?Mert elküldhetnéd akár nekem is.:)
2010. dec. 10. 23:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem igazából ezzel a sok netes alkalmazással van problémám. Nemigazán értem, hogy miért kell fizetni és miért nem.:S Nem szeretném ha több tízezres számlám lenne ez miatt.

Most kikapcsoltam az adatforgalmat.

A Facebook-ot sem tudtam beállítani, mert van a menüben egy ilyen lehetőség (Facebook), de állítólag az nem ingyenes.

Tényleg nem tudok kiigazodni rajt.

Azelőtt én is egy szuper telefonnak gondoltam, de ez persze csak az én véleményem.

2010. dec. 10. 23:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ha ez így lehetséges, ahogy leírtam, akkor az xperiát mképp eladnám.:D
2010. dec. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!