Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefon? (Kérdésed túl...

Okostelefon? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
olyan telefonra van szükségem, ami sokat tud, fontos a kamerája (min.5megapixel), wifi, és legyen egy kicist noiesebb, vagyis ne legyen olyan nagy, de ne legyen kerek alakja, inkább olyan legombolyitett téglalap, ne legyen hozza fizikai qwerty. kíváncsian várom az ajánlatokat.. koszi..
2010. dec. 10. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem szerencsés ha a telefon okos, a gazdája meg nem ...
2010. dec. 11. 02:27
 2/7 A kérdező kommentje:
az sem okos ha egy válaszoló még butább választ ad a kérdésre, mint amilyen a kerdes.
2010. dec. 11. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Samsung Wave :)

5 megapixeles a kamerája

van wi-fi

nem nagy

nem kerek az alakja

nincs fizikai qwerty billentyűzete.

Nekem 3 hónapja van wave-m, lány vagyok, és nagyon szeretem :)

2010. dec. 11. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
lg gt540 optimus...fehérben sztem kifejezetten nőes, rózsaszínben meg pláne:D...android oprendszer van rajta, jelenleg erre van a legtöbb alkalmazás...a wave sem rossz, de az oprendszere még gyerekcipőben jár, ettől függetlenül nagyon stabil...de az android jelenleg jobb
2010. dec. 11. 17:11
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat, felpontoztalak, de meg tudnátok mondani h melyik samsung wave-rol van szó pontosan??? koszii :)
2010. dec. 11. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
vegyél iphone 4-et az a legjobb :)
2010. dec. 23. 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:
ha lenne annyi pénzem akkor még jobb lenne :P
2010. dec. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!