Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg gt540 optimus VS samsung...

Lg gt540 optimus VS samsung wave 723 VS samsung i5800 galaxy 3 melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Tehát a jelentkezők:

LG gt540 Optimus 39 ezerért.

Samsung wave 723 50 ezerért.

Samsung i5800 galaxy 3 43 ezerért.

Fő szempontok:

Közepes kép

Jó aksi

Jó minőségü hangszóro

Proci és ram is fontos

Jó minőségü video lejátszás

Közepesen jó játékra.

Memoriát majd veszek bele tehát nem számít az alap.

Ezek az irányelvek.

Alternatívákat is várok, ebben a kategóriában (ezek a fenti árak spéci vodanal csomagban találhatóak, tehát az alap árat nézzétek)

Előnyök, hátrányok, tapasztalatok, jöhet minden.

17/F.

2010. dec. 10. 00:53
 1/8 A kérdező kommentje:
A fórumokat bujva még ma rábukkantam az Lg gw620ra a vodanal ebben a csomagban 59 rugó, számomra tökéletesnek tűnik, tul tökéletesnek, egyedül a kijelző gáz picit, de én QWERTY-s fullos bill miatt kiegyezek vele, mi a buktató benne? tul szép ahoz hogy igaz legyen.
2010. dec. 10. 01:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Olasd el, aludj rá egyet, és ha még mindig gerjedsz rá, vedd meg.

[link]

2010. dec. 10. 07:08
 3/8 anonim ***** válasza:

optimusom van szóval arról tudok írni

közepes kép okés, autofocus van

aksi az érintős mobilhoz képest jó és ráadásul adatkábelen keresztül is tölt...erős használat mellett nem árt mindennap tölteni, de nem azért mert lemerült, hanem hogy másnap is bírja az egész napos nyüstölést, de ez kb minden érintősnél így van...normál használat mellett szerintem kibírna 3-4 napot is

hát hangszóró az inkább közepes mint jó minőségű, de nekem arra jó, hogy halljam h csörög:D...zenét hangosan úgysem hallgatok rajta de úgy sem vészes...3,5-ös jack csatlakozó van...az alap headset szerintem nem az igazi, de bármilyen más bika fülest rá tudsz pakolni szóval nem para

proci ugyanolyan van benne mint a htc heroba, ram az 256

vedó lejátszás jó és még divX-et is támogatja

játékra is jó, bár nemtudom, hogy vannak e multitouchot igényló játékok - biztos van - de mivel rezisztív kijelző van, így multitouch az sajnos nincs...azonban ez a rezisztív kijelző meglepően jóféle

a programok miatt számít az alap memória, mivel marketról letöltött programokat oda rakja és nem tudja memkártyára, de ezt egy rootolás megolja, illetve ha lesz rá 2.2 frissítés...amúgy 120mega körül van a belső memória, az nekem eddig elég...zenéket képeket hasonlókat viszont tudod pakolni kártyára is...

összességében szerintem az egyik legjobb ár-érték arányú telefon...nekem eddig perfect

de e három telefon közül MÉG a galaxyt ajánlanám...abban már kapacitív kijelző van, de tapasztalatom nincs azzal kapcsolatban

a wave-ben ha jól tudom bada oprendszer van, ami állítólag elég jó lesz, de még gyerekcipőben jár

2010. dec. 10. 11:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

AZ az igazság, hogy elkezdtm beleszeretni a gw620ba, a fullos qwerty + mindenhol jókat irnak róla, aksija is tuti, egyedül a képernyő a gáz, meg a kamera se a legjobb, de nekem elég.

Ettől függetlenül még 1.5 hét míg M.O-n leszek és megveszem, szóval várom a válaszokat még mindig:)

2010. dec. 10. 13:57
 5/8 anonim válasza:
0%
Nem tök mindegy, hogy apuka mit tol a feneked alá?
2010. dec. 12. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
annyira utálom azokat akik,csak belekötni tudnak valaki kérdésébe....a wave-t nagyon dícséri az egyik haverom,bár én semmit sem tudok róla.:)
2010. dec. 12. 17:55
 7/8 anonim ***** válasza:

gw620: 1.5-ös android, amikor a többiek már 2.2-nél járnak.

persze rá lehet tolni az újabbat is (nem hivatalosan)

2010. dec. 12. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Üdv újra! A Gw620at fogom megvenni mikor magyarországra megyek. Egyébként nem apám nyomja a seggem alá, kétkezü meló norvégiában.
2010. dec. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!