Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma vettem egy új Samsung...

Ma vettem egy új Samsung Corbyt. Még nem bontottam ki. Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Direkt húzom az időt,mert meg akarom magam lepni. Mit mondanátok el róla,mielőtt kibontom? Milyen telefon?
2010. dec. 9. 21:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Juj, elírtam!!!!!! Nem Corby, hanem Shark!! Csak a Corby járt a fejemben, ezért azt írtam le, bocsi.
2010. dec. 9. 21:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Úgy vettél egy telefont hogy nem tudsz róla semmit?Mi értelme van annak?

(Bocsi de a kérdésre nem tudok válaszolni mert nem ismerem ezt a fajta Samsungot.)

2010. dec. 9. 22:06
 3/5 bp1985 ***** válasza:
2010. dec. 9. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem jó kis telefon, jobban jártál vele mint a corby-val :)
2010. dec. 10. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, de ha hívnak csöngeni fog. Ha meg nem töltöd, akkor lemerül.

Én úgy veszek telefont hogy van elképzelésem mit szeretnék, és megnézem a kínáltot.

Pl szerettem volna egy olyan telefont ami érintős, de billentyűzete is van, 3.5-ös fülhallgatóval, beférjen egy kisebb zsebbe is és nokia legyen. Így vettem egy x3-02-őt.

Te meg vettél valamit amiről azt mondták hogy jó?

2010. dec. 10. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!