Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés

Maximum 55000Ftig legyen!

Lehetőleg legyen a vodafonnál, bár nem baj ha nincs!

Kéne bele:

Jó kamera, wifi, rádió, jó képernyő (min 3") és legyen gyors

Remélem tudtok segíteni!

2010. dec. 9. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
samsung galaxy 3, lg gt540 optimus, sony ericsson x8...talán egy hajszállal a galaxy jobb a 3 közül...nemtudom melyik van vodafone-nál, optimus biztos...nekem is optimusom van, eddig hibátlan, semmi negatívumot nemtudok mondani
2010. dec. 9. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Samsung Monte.. nem fogsz benne csalódni.
2010. dec. 9. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
egyéb 5let?
2010. dec. 9. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

utólsónak igaza van.

Nekem is montem van és teljesen megvagyok vele elégedve.apró hibája hogy nem androidos,de minél hamarabb akarunk csinálni rá androidot.

Üdv.:skaterman

2010. dec. 9. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
15:40-es vagyok...montet épp tegnap próbáltam, hát a kamerája nem jó...nekem lg gt40-em van és keresztbe lenyeli, pedig az sem fullos, de legalább jó kamera...ráadásul ha szánsz rá 55ezret, akkor okostelefont vegyél...beletanulsz és meglátod milyen hasznos dolgokat tudsz vele csinálni...ilyen árban már nagyon jó középkategóriás okostelefonok vannak amiket ajánlottam is már az első kommentbe...
2010. dec. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!