Találtam interneten (vaterán) egy újállapotú, fix áras Samsung Corby-t?
Figyelt kérdés
az a kérdésem hogy megvegyem-e onnan(jóval olcsóbb,mint az üzletben 15000ft)?mennyi az esélye h átvernek?vagy ne kockáztassak???2010. dec. 9. 15:22
1/8 anonim válasza:
Sztem ne kockáztass..de te tudod=)
2/8 anonim válasza:
Én itthon nem vennék ilyeneket, mert a vatera csak mossa kezeit, te meg futhatsz a pénzed után. Mondjuk egy ebaynél a paypal visszaadja a pénzed meg ilyesmi. Itt meg csak szarnak a fejedre.
4/8 anonim válasza:
Én már magát a corbyt sem venném meg a helyedben. Nem hogy vateráról....:S De ha már mindenképpen corbyt akarsz akkor inkább egy boltban vedd meg. :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,de főleg a linket:) nem fogok belebukni,inkább veszek üzletből:)
2010. dec. 9. 16:44
6/8 anonim válasza:
Corbyt mindenki annyira szidja... pedig az árához képest lenyűgöző telefon... Ha még nem használtátok, akkor nem kellene véleményt alkotni...
7/8 anonim válasza:
Amúgy igen, a célközönség a tizenévesek és ennyi pénzért nagyon jó.
8/8 A kérdező kommentje:
kedves 15:59:) nagyon köszönöm a linket!!!már meg is rendeltem a telefont,de hogy én erre hogyhogy nem bukkantam rá?na mindegy ezért örökké hálás leszek;)
2010. dec. 9. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!