Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X10 mini...

Sony Ericsson Xperia X10 mini valakinek volt hasonló? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Letöltöttem a skype-ot. nincs ezzel semmi gond, működik meg minden. a híváslistánál megjelenítette lehetőségként, hogy lehet skypon keresztül hívni és rendesen telefonon keresztül is.

Egy idő után megelégeltem, hogy mindig ki kell ezt választanom és alatta bejelöltem, hogy legyen alapértelmezett. DE véletlenül félrekattintottam (mert olyan pici ez a telefon :@ ) és alapértelmezett beállítás lett a skypon keresztül való hívás.

Tehát minden hívást azon keresztül akar intézni. Kerestem a beállításokat, de nem találtam meg. volt valakinek hasonló? mit tudnék csinálni? 2-3 napja van meg a telefonom még nem vágom annyira az android rendszert :S

remélem értitek a problémámat... :s

2010. dec. 9. 13:48
 1/3 anonim válasza:
b-azddd olvasd el a leírást :) ha abban sincs akkor nem tom :S
2010. dec. 9. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:
nem találtam meg benne, ezért kérdezem :s
2010. dec. 9. 14:32
 3/3 A kérdező kommentje:

megoldottam.... skype delete, és minden a régi... aaztán market_>skype download és teljes a béke

csak ha valakinek hasonló problémája lenne :D

2010. dec. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!