Jól csináltam? (mobil facebook)
Szóval ma küldettem egy sms-t a facebook.hu-ról a telefonomra, meg is jött egy ilyen szöveggel: Nézegesd a facebookot adatforgalmi díj nélkül!
aztán a link: 0.facebook.com
erre rámentem, bejelentkeztem, és kiírtam valamit az üzenőfalamra, aztán kiléptem.
mikor megnéztem gépen, a bejegyzésem alá az volt odaírva, hogy "Mobil web használatával". A többi mobil-facebookos ismerősömnek ilyenkor a "facebook mobil használatával" felirat van ott. akkor most csesztem el pénzt, vagy nem, és továbbra is csinálhatom így? ha igen, akkor mit rontok el?
Nem értitek mit írt le a kérdező?
Ott van: ha nincs Net Start díjcsomagja, attól még a 0.facebook.com-on a Ne Startos díjak érvényesek, vagy elvileg ingyenesnek kellene lennie
Utolsónak:
A Facebook Zero használatához szükséges, hogy a valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más, havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Net 40 MB adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető.
t-mobile oldala elég hivatalos neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!