Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás az x8? irnátok...

Jó választás az x8? irnátok néhány dolgot az androidról?

Figyelt kérdés

vélemények erről a telefonról?előnyök,hátrányok

valamint,az androidos mobil miért jobb mint a sima teló?és miben más a használata?

Előre is köszi.

2010. dec. 8. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:

előnyök:

-jó ár-érték arányú telefon

-kapacitív kijelző (bár ilyen árban és ekkora kijelzővel a rezisztív szerintem jobb lenne, legalábbis az én LG GT540-emet ugyanolyan jól, hanem jobban tudom kezelni, mint az x8-at mikor próbáltam)

-android operációs rendszer

-wifi

hátrány:

-nincs autofocus

-nincs vaku vagy mobilfény

-egyenlőre csak 1.6-os android van rajta és nem nagyon kapkodják el a frissítést

-mikor próbáltam, nekem egy kicsit fakó volt a kijelzője, de azon szerintem még lehet állítani

-egyéni vélemény: nekem túl kocka, nem tetszik ahogy kinéz, számomra kicsit gagyi hatást kelt és az sem tetszik, hogy átmenetes a hátlapja

Az androidos mobil azért jó, mert úgy alakítod ahogy akarod, olyan programokat, játékokat teszel rá amilyet akarsz...az android egy operációs rendszer telefonra, mint pl a windows a számítógépeden...a telefonban van egy market menüpont, aminek segítségével az android marketjából kb 10 másodperc alatt tudsz letölteni különböző hasznos programokat, amiket egyben fel is telepít...persze ehhez kell net is, de ha neked nem létszükséglet, hogy az utcán sétálgatva netezel, akkor elég venni otthonra egy wifi routert és ingyen netezel

2010. dec. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!