Meg verjem venni a Samsung Corby-t? Esetleg van valami ilyesmi árban és felépítésben csak Nokia?
milyen ez a teló?akinek ilyenje van az meg van vele elégedve,könnyü kezelni?ezzel szemezek már egy ideje,de már sokszor befürödtem azokkal a telókkal amik nem Nokiák voltak és ezért tartok egy kicsit attól,h fölöslegesen adja ki rá pénzt!meg kicsit már hozzá is vagyok szokva a Nokiához
köszi a válaszokat
Semmivel sem jobb mint az s5230. 1 évig nem fogja bírni. Viszont egy nokia nagyon jó választás lenne szerintem. :) Nekem is eddig szinte csak az volt és mind1ik bírta min.3 évig. Amúgy ezt a corbyt az ilyen 13-14 éveseknek találták ki szerintem hogy legyen mivel felvágniuk. :P
26/L
jelen pillanatban nekem is Nokia 5310 Xpress-em van és megvan már vagy 4éve,ha nem több és alig van baja!ami baja van azt magunknak köszönhetem,mert a kislányom röpítgette és néha én is bénáztam azt "dobtam el"párszor,de ahhoz képest szuperül bírja,pedig használtan vettem!akkor azt mondjátok,h inkább ne vegyek olyan telót?brühü,kicsit szomorú lettem,mert valamiért megfogott,de igazából nem ismertem ezért kérdeztem!köszönöm a válaszokat és,h öszintén írtatok róla így nem adok akkor ki rá fölöslegesen!akkor milyen telót vegyek ami nem több mondjuk 20ezernél és Nokia,az,h ki van-e kódolva vagy nincs az nem lényeg!muszály lesz valamilyet vennem,de fogalmam sincs,h milyet vegyek,mert már rég lemaradtam az új telókban:D!nekem az volna a lényeg,h szép képeket és videót csináljon akár este is és persze lehet benne valami újdonság is akár!
köszi mégegyszer mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!