Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc hero vagy legend és...

Htc hero vagy legend és mennyi is az áruk?

Figyelt kérdés

Az a nagy harci helyzet, hogy telo vásárlás elött állok.

Nem tudom pontosan a htc hero és a htc legend árát szóval ha valaki meg tudná mondani a mostani legolcsóbb árukat azt megköszönném:)

Ja és szerintetek x10mini pro vagy ez a két htc közül valamelyik?

2010. dec. 7. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:
az biztos, hogy htc...az áruk meg google...vagy kirakat.hu, olcsobbat.hu
2010. dec. 7. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:

a hero 85.000ft a legend 95.000ft

[link]

2010. dec. 7. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy a kettő közül valamelyik, nem az x10 mini pro. És szerintem árban nem olyan nagy a különbség már köztük, viszont a Legend picit jobb hardvere, meg az alu ház mindenképpen megéri. Meg talán frissebb is az oprendszere.
2010. dec. 7. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen, csak az a gond, hogy 65 fölé már nagyon nem akarok menni:( szóval nem tudom mi legyen nem tudtok valamit ajánlani?
2010. dec. 7. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

hát ha felsőkategórás okostelefont szeretnél akkor 65 kevés...persze ha előfizetésest veszel úgy más a helyzet, attól függően, hogy azon belül melyik előfizetést választod...függetlenül sokkal drágábbak, szóval szerintem az is kilőve...65 alatt kártyásan a legjobb talán a Samsung Galaxy 3, ha jól tudom 52ezer ft t-mobilenál...ha ennyit szánsz rá akkor ezt ajánlom...de kevesebbért is van okostelefon, minimálisan kevesebb tudással...LG GT540 Optimus vagy Sony Ericsson X8...mind2 feltöltősen 40ezer ft...és a Galaxy 3-hoz képest annyival tudnak kevesebbet, hogy az Optimus rezisztív kijelzős, de abból a legjobb fajta...ebből adódóan nincs multitouch...az X8 viszont ugyan úgy kapacitív, bár mikor én próbáltam akkor nem győzött meg a kezelhetősége hiába kapacitív, érzésem szerint az Optimus a rezisztív kijelzője ugyanolyan jó, vagy még jobb is...X8-ban viszont nincs autofocus, szóval nem csinál olyan jó képeket, mint a másik kettő

szóval én ezt a 3-at ajánlom figyelmedbe, nézd meg, döntsd el mi a fontos...de mégegyszer mondom, ha előfizetéses akarsz lenni, akkor attól függ mekkora havidíjat vállalsz be...ha leírod segítek még;)

2010. dec. 8. 16:48
 6/9 A kérdező kommentje:

értem köszi a válaszokat:) de én csak kártyásan vennék telót, szerintetek az x10mini pro tényleg annyira rossz?

lg-t nem igazán akarok. Tényleg köszi am a válaszokat, sokat segítetek.

Ti mit vennétek a helyemben?

2010. dec. 8. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
20:23 vagyok és gyakorlatilag a helyedben is vagyok, mert én is Legendet akarok megúszni minél olcsóbban. És amit teszek, az az, hogy még várok picit:/ hogy az árak is lejjebb menjenek, meg nekem is több pénzem legyen
2010. dec. 8. 18:18
 8/9 anonim ***** válasza:
16:48-as vagyok...a mini proval az a probléma, hogy nagyon kicsi...szerintem az már körülményesebben használható netezésre meg hasonlók...épp ma láttam élőbe...hát iszonyatosan kicsi...ha legendet akarsz, akkor várni kell h annyira lemenjen az ára...az a baj, hogy a legtöbb htc-t csak függetlenbe tudod megvenni ha jól tudom...most talán van telenornál egy htc nem tudom melyik, de lehet, hogy rosszul informált vagyok...és azt sem tudom, hogy más szolgáltatóknál lehet e majd venni később htc-ket, mert akkor lejjebb menne az áruk
2010. dec. 8. 19:50
 9/9 A kérdező kommentje:
értem, köszi:) az a gond, hogy a pannon oldalán csak asszem 4db htc telefon van:( majd megkérdezem egyszer az üzletbe, hogy van e herojuk
2010. dec. 8. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!