Htc hero vagy legend és mennyi is az áruk?
Az a nagy harci helyzet, hogy telo vásárlás elött állok.
Nem tudom pontosan a htc hero és a htc legend árát szóval ha valaki meg tudná mondani a mostani legolcsóbb árukat azt megköszönném:)
Ja és szerintetek x10mini pro vagy ez a két htc közül valamelyik?
hát ha felsőkategórás okostelefont szeretnél akkor 65 kevés...persze ha előfizetésest veszel úgy más a helyzet, attól függően, hogy azon belül melyik előfizetést választod...függetlenül sokkal drágábbak, szóval szerintem az is kilőve...65 alatt kártyásan a legjobb talán a Samsung Galaxy 3, ha jól tudom 52ezer ft t-mobilenál...ha ennyit szánsz rá akkor ezt ajánlom...de kevesebbért is van okostelefon, minimálisan kevesebb tudással...LG GT540 Optimus vagy Sony Ericsson X8...mind2 feltöltősen 40ezer ft...és a Galaxy 3-hoz képest annyival tudnak kevesebbet, hogy az Optimus rezisztív kijelzős, de abból a legjobb fajta...ebből adódóan nincs multitouch...az X8 viszont ugyan úgy kapacitív, bár mikor én próbáltam akkor nem győzött meg a kezelhetősége hiába kapacitív, érzésem szerint az Optimus a rezisztív kijelzője ugyanolyan jó, vagy még jobb is...X8-ban viszont nincs autofocus, szóval nem csinál olyan jó képeket, mint a másik kettő
szóval én ezt a 3-at ajánlom figyelmedbe, nézd meg, döntsd el mi a fontos...de mégegyszer mondom, ha előfizetéses akarsz lenni, akkor attól függ mekkora havidíjat vállalsz be...ha leírod segítek még;)
értem köszi a válaszokat:) de én csak kártyásan vennék telót, szerintetek az x10mini pro tényleg annyira rossz?
lg-t nem igazán akarok. Tényleg köszi am a válaszokat, sokat segítetek.
Ti mit vennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!