Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ingyen facebook mobilon...

Ingyen facebook mobilon (egyik kártyával működik, másikkal nem)?

Figyelt kérdés

Tesómnak kéne valahogy facebook-ot varázsolni a telójára, de nem megy.

Az én kártyámmal megy, övé is ugyanaz a típusú kártya, de mégsem megy.

2010. dec. 7. 18:53
 1/4 bp1985 ***** válasza:
53%

Használd a keresőt, mielőtt felrakod a kérdésedet! Benne is van a szabályzatba. Előtted ennyi figyelmetlen ember volt itt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..

2010. dec. 7. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van. Utánam válaszolók: ti se adjatok rendes választ, legalább egy embert tanítsunk már meg használni a keresőt.
2010. dec. 7. 19:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Kb 15 percen keresztül olvasgattam a kérdéseket, de mivel normális választ nem találtam, mindenhol csak azt írták, hogy használja a keresőt, így gondoltam megkérdezem.

Meg nekem azért másabb egy kicsit a problémám, mert egyik kártyáról sikerül megnyitni, és a másikról nem, ami még nem igazán találtam meg a keresőbe.

Nem is igazán számítottam rá, hogy kapok itt rendes választ, talán a kérdéseim 15%-ára sikerült az oldalon csak válaszolni.

2010. dec. 7. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
mert ez egy sz@r oldal, már nem teszek fel kérdéseket meg nem válaszolok, csak keresőzök, de most sem találok válaszokat a facebookkal kapcsolatban. Neked is inkább valami mobilüzletet ajánlok, vagy vidd t-mobilba. Bedobják egy olvasóba a karid és beáálítják.
2011. jan. 11. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!