Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » GT540 Optimus. Hogy kell?

GT540 Optimus. Hogy kell?

Figyelt kérdés

Ha Android marketen kinézek valamit ami free és letölteném azt csak úgy tudom, hogy telóról megyek fel és töltöm le vagy le tudom tölteni PC-re és onnan telefonra?

A másik, milyen fájlkezelőket tudtok ajánlani? Azt és a játékokat hogyan kell telepíteni?

2010. dec. 7. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak telefonról tudsz letölteni. Én az Astro fájlkezelőt használom nekem eddig bevált. A játék és alkalmazás telepítés egyszerű. Ha Marketről töltesz le semmi extra de ha nem onnan akkor felteszed a telóra az apk fájlt fájlkezelővel megkeresed (ezért azt mindenképp a Marketről töltsd le) és ráböksz ekkor előjön egy menü itt az alsót választod ki (Open app manager) és már települ is.
2010. dec. 7. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed erről a telefonról nem lassú én ilyet akarok venni?
2011. máj. 22. 21:17
 3/3 anonim válasza:

Marketen kívűl más helyen le tudsz tölteni a PC-re, és az előbb le írt módon fel tudod telepíteni a telefonra.

De ha mindenáron össze akarod kötni a a Marketet a PC-del...

Beszerzed a Root Explorert megekeresed azt a helyet a telefonmermóriájában, aholvá az ideiglenes letöltési fájlokat tárolja (alapesetbe cahe) és onnan a kívánt fájlt felmásolod az SD-re. Utána összekötöd a PC-vel, és máris elérhető esetleg más telefonoknak is vagy ha esetleg ép offline van a telefonod...

2011. aug. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!