LG GS290, vagy Samsung S5230 a jobb?
2010. dec. 7. 18:26
2/10 A kérdező kommentje:
Mert azzal többet mehetsz szervizbe. Olvass utána itt, milyen jó telefon. Lg talán jobb, bár azt meg nem vennék. Amúgy ebből az árból lehet kapni nem tapizós telefont, ami még megbízható is.
2010. dec. 7. 18:59
kösz második, de én inkább hallgatok az ismerőseimre, akiknek semmi bajuk ezzel a telefonnal, mint ilyen noname emberekre. én is néztem róla kérdéseket - milyen furcsa, vagy 10-nél láttam ugyanazt a hosszú választ bemásolva. érdekes módon mindenhová olyanok írtak akiknek nem olyan telefonjuk van. arra meg, hogy "gyűjtsél még és vegyél egy jobbat" hát ha valakinek fb-ra, sms-ezésre meg zenehallgatásra kell a telefon, és tud vigyázni rá, annak jó ez is.
2010. dec. 7. 21:10
5/10 A kérdező kommentje:
amelyik külseje neked jobban tetszik, amelyiknek az ára számodra megfelelőbb, amelyik tudásával jobban meg vagy elégedve. nem fog itt helyetted dönteni senki. én ma vettem meg a samsungot. :D
2010. dec. 8. 17:38
7/10 anonim válasza:
Hali! Én is ugyanebben a dilemmában voltam.Tegnep mentünk el nagy telefonvásárlásra, nővérem és hugom is a samsungot választotta,de én az LG-t. A Samsung elegánsab telefon főleg kinézetre de az LG nekem okosabbnak tűnik. Majd kiderül melyikük él tovább. Mindkettőre 2 év garanciát adtak az ár ugyanaz,mert az LG be érdemes venni egy memo kártyát(2800ft) hogy legyen benne hely. Még nem vizsgáltam át őket alaposan de úgy láttam az LG nek több funkciója van és nekem tetszik hogy olyan kis vékony, gyakorlatilag az egész telefon egy képernyő. Tesóimnak meg az tetszett a samsungba hogy színes(rózsaszín, bordó virágos), tehát szép. Úgyhogy már csak azt kell eldőntened melyik a fontosabb a külső vagy a belső. eben van egy icipici különbbség a két teló között.
Azt meg hogy melyik a jobb márka, mondjákmeg az okosak nekem fogalmam sincs.
2010. dec. 11. 10:10
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-07 21:1
Én meg jobban hiszek a hivatalos szerviznek, ill saját tapasztalatnak, mint a 3 ismerősödnek. Sorry.
2010. dec. 12. 22:50
9/10 Jodi66 válasza:
Én is ma kaptam samsung s5230-at mégpedig a bordót. Nekem nagyon bejött én a samsungot ajánlom ;)
2010. dec. 18. 20:54
10/10 anonim válasza:
Nem tudom melyik a jobb de szerintem az lg telefonok jobbak,2x mosta ki anyum az lg telómat és igaz hogy 1-2 hónapig tartott amíg kiszáradt de működött,nagyon meg voltam lepve,eddig 2 samsung telefonom volt és hát csak úgy magától tönkre mentek,nem mostam ki vagy ejtettem le egyiket sem.Amúgy nekem most lg gs290-et vettem nemrég én nagyon tetszik.
2010. dec. 22. 00:12
Kapcsolódó kérdések: