Ezt csak én nem értem? (T-mobile számlaegyenleg)
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken vásároltam egy előfizetéses telefont, sosem volt még előfizetéses telefonom ezért igencsak meglepődtem mikor beléptem a My T-mobile-ba és aktuális havi forgalomnak nettó (kedvezmények nélkül) 3450 ft van írva, holott alig telefonáltam még. A díjcsomagom ECO és külön net 500 mb mobilinternetem van a telefonhoz. Létezik hogy a max 10 perc telefonálásért és 4-5 sms-ért ENNYI pénzt kérjenek el??? Vagy menjek be a T-hez és ott érdeklődjek hogy mi van? Eléggé felbosszantottam magam, mert hónap végén nem szeretnék egy 50ezres számlát a nagy semmiért.2010. dec. 7. 12:30
1/8 anonim válasza:
Azt Te is leírtad, hogy kedvezmények nélkül van ez az összeg.Tehát még nincsenek azon kedvezmények jóváírva, amikre jogosult vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
De nem értem mi az a kedvezmény.. Tehát ez elvileg csak a hívás és sms, az adatforgalom nincs benne elvileg, szóval ezért nem értem hogy milyen kedvezmény nincs még benne? :S
2010. dec. 7. 12:40
3/8 anonim válasza:
A My T-mobile nem mérvadó, várd meg a számlát.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, csak szerettem volna nyomon követni hogy mennyi az annyi.. Mert nem mind1 hogy 10000Ft-ot telefonálok vagy a díjcsomagomat, amit ha nem beszélek le teljesen akkor is ki kell fizessek. Így meg aztán nem tudom hogy mennyinél járok! :S
2010. dec. 7. 12:51
5/8 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és ott el tudják neked mondani, pontosan miből tevődik össze ez az összeg.
6/8 anonim válasza:
A díjcsomagod olyan díjcsomag, ami 100%-ban felhasználható hívásra és sms-re is.A my t-mobileon ez a kedvezmény nem jelenik meg.
7/8 anonim válasza:
VIGYÁZZ EZZEL A SZOLGÁLTATÓVAL NAGYON,MERT...!!!!!!!!!!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Voltam a T-nél és megmondták hogy nem lehet nyomon követni a pontos összeget, max akkor ha számolom! xD
2010. dec. 8. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!