Hány karakter egy sms?
Három: s - m - s
:)
Amúgy max 160, ha nem használsz ékezetes betűket.
Korán reggel milyen humoros vagy,irigyellek érte:))
Nekem 64 karaktert enged a telefonom egy sms írásakor.Rzt is be lehet állítani valahol?
Én meg azért irigyellek, hogy jól titkolod milyen telefonod van, pedig ahhoz kérsz tanácsot.
Általában az sms beállításoknál van lehetőség erre.
Sms beállításoknál keress olyat, hogy karaktertámogatás. 2 opció szokott lenni, a mostani neked nem jó, szóval állítsd a másikra. :) Nem írtad, hogy milyen a telefonod, azért írok így rébuszokban.
Vagy írj üziket ékezetek nélkül és akkor engedni fogja a 160-at piszkálgatás nélkül is.
Bár úgy sejtem Samsungod van. :P
Unicode-dal 64, GMS abc-vel 160. Állítsd át az üzeneteknél. Különben fura, hogy most találkozol vele először, anno a Nokia 3310 volt az első ilyen telefonom. 8 éve.
Az, hogy 2000+ karaktert enged, az lehet, de az láncolt sms, minden megkezdett sms után fizetni kell.
Bocsi,igazatok van S5230 Samsung-om van.
Hol állítsam be?
Köszi már megtaláltam,beállítottam ékezet nélkülire és így megengedett a több karakter.
Köszi mindenkinek,szép napot:))
"attól függ milyen telód van, általában 160, nekem 2295 karaktert enged"
EGY sms-ről volt szó ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!