Miért nem jó az USB kábelem a Nokia 5230-asomhoz?
Figyelt kérdés
Ma vettem 1 Nokia CA-101 micro usb kábelt a Nokia 5230-asomhoz.De amikor a telefonon kiválasztom a pc suite módot,akkor a számítógépen a pc suite nem érzékeli a mobilt.Már rohadtul idegesít,hogy nem tudom használni,másnál is volt már ilyen?2010. dec. 6. 22:12
1/4 anonim válasza:
Próbáld ki hogy nem választasz ki semmit és nem pc suite-tal próbálkozol hanem total commanderrel. én mindig azt használom... Egyszerűen rádugod vársz és (elvileg ki kéne) behozza a total commanderen hogy cserélhető lemez :)
2/4 anonim válasza:
azért, mert a gyártók a mobil adatkábelekbe még belerejtenek egy extra chipet, hogy csak a kimondottan ahhoz a készülékhez legyen jó a kábel.
3/4 anonim válasza:
Utolsónak..
ez nem igaz. Sőt... Jövőre már minden újonnan kiadott telefonnak micro usb-je lesz. Azt tervezik, eleve nem fog még töltő sem hozzá járni a dobozban, mivel egy micro-s töltővel bármelyik telefont lehet tölteni.Kérdezőnek...
Először is tedd fel újra a pc suitét. Persze, a másikat töröld le. Valószínűleg hiányzik egy usb drívered.Van CD-d?
4/4 anonim válasza:
13:08
Mértél te már ki műszerrel adatkábelt? Csak akkor jelents ki valamit biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!