Számít az, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik a telefonom?
Figyelt kérdés
Eddig mindig T-mobile-s voltam most viszont vennék egy Vodafone-os telefont.Ez számít valamit,hogy Vodafonos vagy egyáltalán nem fontos??(Tehát nem lehetnek miatta +költésgeim stb..)2010. dec. 6. 20:37
4/7 A kérdező kommentje:
Át gondoltam és úgy gondolom,hogy eleve a kérdés értelmetlen nem pedig a fogalmazás.
De biztos ami biztos megpróbálom leírni értelmesen:
Tehát a családban mindenkinek T-mobilos telefonja van, és soha nem is volt más.
Most viszont húgomnak használtan vennék karácsonyra egy telefont, ami viszont Vodafonos.
És erre vonatkozik a kérdésem,hogy számít is ez bármit,hogy az a telefon Vodafonos, vagy a kutyát sem érdekli??
2010. dec. 6. 20:58
6/7 anonim válasza:
De ha nem függetlenített, akkor nem fog menni t-s kártyával. Vagy függetlenített kell, vagy ha ő vodás lesz, akkor nyilván magasabb percdíjjal beszélhetsz vele.
7/7 anonim válasza:
Pl engem nem igazán fog izgatni. Inkább a családtagjaidat ha hívni akarják akkor már nem hálózaton belüli hívás lesz.
Meg ő se tudja majd a többieket úgy hívni, általában a más hálózatba indított hívások drágábbak.
Amúgy a készülék szempontjából lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!