így inkább meg se vegyem?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás elött állok, és nagyon gondolkodom a SE x10mini pro-ba és hát kicsi a felbontása sajnos, de én nem igazán foglalkoztam vele mert tetszik a telefon, csakhogy olvasgattam valami olyasmit is, hogy van olyan program ami azért nem fog elfutni rajta mert nem támogatja az ilyen kicsi felbontást?2010. dec. 6. 16:35
1/3 anonim válasza:
1. felejtsd el most a telefont.
2. Vegyél elő egy papírt
3. vázold fel nagyjából az elvárásaidat, mit tudjon a telefon
4. Kérd meg egy barátodat, hogy segítsen az elvárásaidhoz megfelelő műszaki paramétereket választani, de még nem a telefont!
5. Ha már itt tartasz, már ki tudod választani a telefonodat.
2/3 anonim válasza:
Nokia C6,Nokia X6,Samsung SGH-I900 8GB 60k körül mozognak tudásuk ugyan az, nagyobb kijelzőben!
3/3 A kérdező kommentje:
okés köszi:)
2010. dec. 6. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!