HTC HD2 lánynak? Ebben a korban? Meddig bírná?
Hi!
16 vagyok, és nagyon mélyen beleástam magam a telók világába, azon belül okostelók.Szeretnék magamnak, saját pénzből venni egy okostelót, egy HTC Hd2-est!
Szerintetek jól járnék vele?3-4 évig kitartana?
Kompromisszumokat kellett kötnöm, mert először csúszkás qwertyset akartam, de amin van hívásfogadás gomb, azon vagy vaku nincs, vagy pont fordítva, nekem meg mindkettő kell, ezért esett erre a választás.De sok lánynak van szifonja, és az sem sokkal nagyobb/kisebb ennél(azt nem ismerem, nem is érdekel, nem szimpi).Szerintetek, megérné egy fél évig félrerakni rá a pénzt,meg nyáron melózni?
Ha nagyon vigyázol rá (tokban hordod,óvatosan nyomod a gombokat,védőfóliát rajtahagyod vagy veszel rá újat) akkor szerintem még tovább is bírná :)
Sok sikert hozzá! :)
én 17 vagyok, én is azt fogok venni, és saját pénzbol, szerintem megéri, foleg h használni is akarod. sok ember azt hiszi csak villogni vesszuk(nekem is irtak ezt egy páran). de ha vki villogni akar akkor 4 ev mulva ezzel már nem lehet, addig jon egy csomo menobb telefon.
egyébként én is hosszutávra veszem, és szerintem a htck kibirják, már elég sokat olvastam a telefonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!