Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC HD2 lánynak? Ebben a...

HTC HD2 lánynak? Ebben a korban? Meddig bírná?

Figyelt kérdés

Hi!

16 vagyok, és nagyon mélyen beleástam magam a telók világába, azon belül okostelók.Szeretnék magamnak, saját pénzből venni egy okostelót, egy HTC Hd2-est!

Szerintetek jól járnék vele?3-4 évig kitartana?

Kompromisszumokat kellett kötnöm, mert először csúszkás qwertyset akartam, de amin van hívásfogadás gomb, azon vagy vaku nincs, vagy pont fordítva, nekem meg mindkettő kell, ezért esett erre a választás.De sok lánynak van szifonja, és az sem sokkal nagyobb/kisebb ennél(azt nem ismerem, nem is érdekel, nem szimpi).Szerintetek, megérné egy fél évig félrerakni rá a pénzt,meg nyáron melózni?

2010. dec. 6. 15:53
 1/9 lambo96 ***** válasza:
100%

Ha nagyon vigyázol rá (tokban hordod,óvatosan nyomod a gombokat,védőfóliát rajtahagyod vagy veszel rá újat) akkor szerintem még tovább is bírná :)

Sok sikert hozzá! :)

2010. dec. 6. 16:05
 2/9 bp1985 ***** válasza:
30%
16 évesen nem fogod kihasználni, szóval villogni felesleges. Ahhoz, hogy sms-t írj, meg telefonálj, meg internetezz wlanon, arra felesleges neked ez. Nekem azért van, mert dolgozom, és munkaeszköz, ill nem akarom a netbookomat mindig magammal vinni.
2010. dec. 6. 16:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Kisegítő sulitechnikus vagyok, és programozok is, úgyhogy szerintem kihasználnám, ráadásul sokat járunk-kelünk kocsival a többiekkel, külföldre a színjátszókörrel, szerintem jól jöhet még a GPS, nem hiszem hogy nem használnám ki!
2010. dec. 6. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:

én 17 vagyok, én is azt fogok venni, és saját pénzbol, szerintem megéri, foleg h használni is akarod. sok ember azt hiszi csak villogni vesszuk(nekem is irtak ezt egy páran). de ha vki villogni akar akkor 4 ev mulva ezzel már nem lehet, addig jon egy csomo menobb telefon.

egyébként én is hosszutávra veszem, és szerintem a htck kibirják, már elég sokat olvastam a telefonról.

2010. dec. 7. 11:21
 5/9 bp1985 ***** válasza:
17 évesen hány %-át fogod kihasználni? Nm kötekedni akarok, csak kérdezem.
2010. dec. 7. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
elég sok.. amugy meg egy fiatalabb lány szerinted nem tudja kihazsnálni annyira amennyire egy pár évvel fiatalabb férfi???
2010. dec. 7. 13:12
 7/9 bp1985 ***** válasza:
Nem. Telefonáláson, netezésen, meg sms íráson kívül van még pár funkciója. Info területendolgozom, de még én sem tudom kihasználni 100%-osan. Van olyan funkció, amit még nem is használtam.
2010. dec. 7. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
igazad van, szerintem a csucskategóriás SAMSUNG S5230 való mindenkinek, azt legalább 100százalökosan ki tudn8d hazn8lni, szerintem a vitát zárjuk le, mert szerintem csak ön tudhatom h mire van igaz8n szukségem.
2010. dec. 7. 13:45
 9/9 bp1985 ***** válasza:
Nem ezt mondtam, de látom, nem értetted meg. Sajnálom, ez nem az én hibám.
2010. dec. 7. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!