Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg ennyire nemjó aSamsung...

Tényleg ennyire nemjó aSamsung s5230?

Figyelt kérdés
telóvásárlás előtt vagyok,nem sok jót hallottam róla.. :D
2010. dec. 6. 14:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha csúcskategóriás telefont akarsz akkor nem jó.

Egyébként én még nem hallottam panaszt rá (csak azoktól akik a csúcs kat. telefonok megszállottjai...)

Nekem is ez van, én sem panaszkodom.

2010. dec. 6. 14:15
 2/14 bp1985 ***** válasza:
51%
Tényleg nem jó. Samsung központba is húzzák, szervizbe is. Vagy kijelzőhiba, vagy sw hiba, de a 90%-ukkal valami van. Meg ne vedd. Ébresztőórának drága. Majd jönnek, hogy de én vigyázok rá, meg stb. Tökmind1 mit csinálsz, előbb utóbb mehetsz a szervizbe. Ha szerencséd van, még garancia alatt. Olcsó, érintős. Ez a baja. Az omnia2 van lebutítva mindenbe. sw, anyaghasználat, kijelző, stb. Az lg kp szériára kellett válaszolni, arra sikerült egy ilyet alkotni. Bevallom, hd2-őm van, de 2 éve volt nekem is s5230. Bnőmnek is volt. Egyik sem volt hibamentes. Ismerősi körbe 1db-ot tudok, ami tökéletesen megy.
2010. dec. 6. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy. Végül is egy alaptelefon csak érintőkijelzője van. Semmi bajom nem volt vele, csak nem volt túl okos. :)
2010. dec. 6. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
kösziii pedig tervben volt hogy egy ilyen telót vegyek :S
2010. dec. 6. 14:23
 5/14 bp1985 ***** válasza:
Verd ki a fejedből, ha jót akarsz. Keresőbe írd be, hogy s5230, megnézheted, hogy 90%-a lehúzza, mert egy buta, de ahhoz képest drága telefon. Nokia 5230-at ajánlom helyette. Abba legalább van gps, de rád bízom.
2010. dec. 6. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Nokia c6-00-ra cseréltem le a samsung s5230-asomat. Nekem soha semmi baja nem volt a samsungomnak. 1 évet használtam. Aztán 18ért eladtam. Csak hát tényleg nem volt nagyon okos. :)
2010. dec. 6. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincsen. Aki okos telefont akar, az ne ilyet vegyen. Egyébként meg semmi baja.
2010. dec. 6. 14:56
 8/14 anonim válasza:
Ismerőseim egyike se mondta, hogy ne vegyek olyat, még akkor se ha olyanjuk volt. Egyről tudok, aminek az volt a problémája, hogy nem érzékelte a fülhallgatót. Én viszont letettem inkább róla azok után, hogy annyi rosszat hallottam róla. De amúgy helyes kis telefon, csak semmi extra cucc nincs benne.
2010. dec. 6. 16:25
 9/14 anonim ***** válasza:

A páromnak és nekem is másfél éve van. Meg néhány kollégának is. Az enyém aztán volt már leejtve bőven, repült olyanokat hogy mielőtt leért, már azon gondolkodtam hogy mennyi egy új telefon.

Hibamentesek, sőt csak olvastam róla hogy gond lehet vele, így legendának tartom a dolgot. Szerintem a fele aki arról ír hogy sz@r, annak nincs ilyen, csak olvasta valahol.

Szerintem más telefon is romlik el. Ha valaki ilyet szeretne, miért ne? A garancia azért van. Ha bekrepál, mégis, van másik.

Basszus, nekem a Canon kamerám elromlott, pedig az 950 ezres volt akciósan. Mégese mentem a fórumokat telesírni hogy lebeszéljem az embereket róla, meg lekurv@zni a gyártót, hanem vittem a szervízbe szépen és megcsinálták.

Olyan nincs hogy nem romolhat el valami ami egynél több alkatrészből áll.

2010. dec. 7. 08:29
 10/14 bp1985 ***** válasza:
Kedves utolsó. Engedd meg, hogy válaszoljak neked. Barátnőmnek volt. Nekem volt, tehát nem a kisujjamból merítem az információkat. Nekem sw, ill kijelzőhiba volt, persze gari után 2 nappal. Eladtam. Barátnőmnek FÉL ÉV alatt 4 kijelző lett cserélve. Azért ez nonszensz, hogy egy majdnem 40 ezres telefonba fél év alatt 4 kijelzőt raknak bele. Ja, és az övé nem esett le, bár ennél a telefonnál édesmindegy. A 4. alkalomnál amikor bevittem, mondta a samsung szervizes, hogy adjam el a francba, mert fogok még vele szenvedni. Ekkor meg mertem kérdezni, mennyit csinálnak 1 nap ezzel a hibával. Ő annyit mondott, hogy nem 3db-ot. Na, nekem ez többet ér, mint hogy itt 2-3 ember leírja, hogy az övé teljesen jó. De megtanultam, alsó kategóriás érintős telefont tilos venni. Bocsánat, hogy le mertem írni a véleményemet, ill a hivatalosabb infómat, mint bármelyik fórumét. Valahogy többet adok a szerviz szavára, mint hogy olvasom a fórumokba. Elmehetsz másik fórumba is, ott is leírják, hogy milyen megbízhatatlan, drága telefon. Nektek szerencsétek van, hogy működik. Ennyi.
2010. dec. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!