Tényleg ennyire nemjó aSamsung s5230?
Ha csúcskategóriás telefont akarsz akkor nem jó.
Egyébként én még nem hallottam panaszt rá (csak azoktól akik a csúcs kat. telefonok megszállottjai...)
Nekem is ez van, én sem panaszkodom.
A páromnak és nekem is másfél éve van. Meg néhány kollégának is. Az enyém aztán volt már leejtve bőven, repült olyanokat hogy mielőtt leért, már azon gondolkodtam hogy mennyi egy új telefon.
Hibamentesek, sőt csak olvastam róla hogy gond lehet vele, így legendának tartom a dolgot. Szerintem a fele aki arról ír hogy sz@r, annak nincs ilyen, csak olvasta valahol.
Szerintem más telefon is romlik el. Ha valaki ilyet szeretne, miért ne? A garancia azért van. Ha bekrepál, mégis, van másik.
Basszus, nekem a Canon kamerám elromlott, pedig az 950 ezres volt akciósan. Mégese mentem a fórumokat telesírni hogy lebeszéljem az embereket róla, meg lekurv@zni a gyártót, hanem vittem a szervízbe szépen és megcsinálták.
Olyan nincs hogy nem romolhat el valami ami egynél több alkatrészből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!