Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Sony ericson xperia x8 vagy Nokia 5230 navi?

Figyelt kérdés
Tudom h a sony ericsonban van wifi, és azon kivül kérdezem h szerintetek melyik a jobb? A wifi annyira nem érdekel kihasználni úgy sem nagyon tudom max a buszon csak hát nem minden buszon van wifi és ezért annyira nem érdekel. De viszont más tudásban a noki szerintetek jobb? Nem tudok dönteni a két teló közül ..
2010. dec. 6. 09:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Fúúú énis ilyen cipőben jártam ahogy te :D hát én SE X8-at választom karira meg is lesz. többet tud mint a nokia 5230 nekem a külsője is szebb és hát azért a SE nagyon jó telefonmárka. Szóval azt ajánlom hogy vedd meg te is a SE X8-at mert 2190 Ft ez nagyon olcsó és a nokia 1990 szóval árban nincs sok különbség. Itt a tudás számít!

17/F

2010. dec. 6. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nokia 5230am volt és x8ra váltottam. Elvileg az x8 jobb. Eleve ugye az andoroid miatt. Sokkal több program rakható a telefonra, jobban te
2010. dec. 6. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nokia 5230am volt és x8ra váltottam. Elvileg az x8 jobb. Eleve ugye az andoroid miatt. Sokkal több program rakható a telefonra, jobban testreszabható stb stb. A gyakorlati tapasztalatom szerint viszont nekem az 5230 kényelmesebb volt. Jobban szeretem. Valahol kicsit megis bántam ezt a döntést. Meg ha már android, akkor amellé már illik netet is fizetni, hogy ne csak egy darab kő legyen szegény. Ha csak telefonozásra, zene hallgatásra meg alap dolgokra szeretnéd akkor sztem jobban jársz a nokiával, persze hozzá teszem elvileg az x8 jobb.
2010. dec. 6. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:
köszii nektek :) háát végülis igen alap dolgokra kell mert a wifit sajnos nem igazán tudom kihasználni, mondjuk max buszon dehát azon sincs minden buszon meg ha van is olyan lassú :S de viszont alaptelefonként a nokia nagyoon tetszik. Meg már egy jó darabig nem akarok telót venni azéért akarok vmi tényleg olyat ami bírja csak az a baj h a sony ericson is vonz nagyon és tanácstalan vok :S
2010. dec. 6. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szeritem nokiát vegyél és a SE nem olyan jó telefon márka mert én nekem már 3 SE telefonom volt amit tavaly vettem az már rossz a többinek meg folyton hangszóró meg ilyen agyhibái voltak..:) és én is nokiát akarok karira és ahogy keresgettem ilyen nokia teszteket az interneten mindenhol azt olvastam hogy milyen jó..meg megéri a pénzt meg hogy nagyon korrekt telefon.. én a nokiára szavazok
2010. dec. 20. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

meg a nokia eleve egy nagyon nagyon nagyon jó telefon márka bármilyet veszel.. egy időben a samsungra is azt mondták hogy sz@r most meg mindenki samsungot vesz pedig az se jó

nokiát vegyél..

2010. dec. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!