Samsung S5230-as telefonhoz miket adnak a telón kívül? Úgy értem, h fülhallgató stb?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy töltőt :) fülhallgató,adatlábelt,memóriakártyát esetleg? Vodafone-ba venném.2010. dec. 5. 21:04
1/5 bp1985 válasza:
Ne vedd. Olvass vissza, mennyi negatív vélemény van tapasztalat alapján. Ráadásul voda még korlátozza is, neked kell buherálnod, hogy rárakj valamit. De te tudod. Füles, töltő, és egy semmire nem használható cd. Memókártya nincs hozzá.
2/5 anonim válasza:
úgy tudom, t-mobilnál adnak hozzá adatkábelt is, meg hát ugye ott ingyenes a facebook, úgyhogy szerintem inkább t-mobilnál vegyél :D
a telóról meg annyit: akit én ismerek annál semmi baj nem volt vele, csak vigyázni kell rá. amire meg én használni fogom ahhoz pont jó... néhány napon belül lesz nekem is :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha venni akarsz egy fülhallgatót meg egy adatkábelt, akkor fölösleges csomó pénzt kiadni értük, csak azért, hogy kapj melléjük egy érintőképernyős ébresztőórát, amit ráadásul hetente vihetsz szervízbe..
4/5 bp1985 válasza:
Van benne számológép is:) De a telefon valóban katasztrófa. Vagy a kijelző hal meg, vagy az sw. Hiába vigyázol rá. Ha szerencséd van, akkor még gari idő alatt, ha nincs, akkor utána. Samsung szerviz is lehúzza a telefont, mert nem 2 db-ot javítanak 1 nap alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. t-mobilenál nem akarok venni, mert a számom a régi marad már 8 éve ez :) és nem akarom megváltoztatni. annak idején 30as vtam de drága vt a tarifa így vodás lettem számhordozással.
2010. dec. 7. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!