Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rakok zenéket telefonra,2GBos...

Rakok zenéket telefonra,2GBos memo kártya van benne, van még 130MB és azt írja hogy megtelt. Miért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 18:20
 1/5 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy csak telefonmemóriád telt meg? Vagyis kéne olyan lenni egy olyan lehetőségnek, hogy kártyára mented-e?!
2010. dec. 6. 15:21
 2/5 anonim válasza:
-olyan
2010. dec. 6. 15:22
 3/5 A kérdező kommentje:
alapból csak a kártyát jelzi a gépem
2010. dec. 9. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Őőőm.Szia:D

Véletlen nem Nokiád van? Mondjuk vmelyik újabb fajta? Én bluetoothal szoktam küldeni zenéket, és a nokia mindig üzentben kapja meg, úgy kell menteni, és ha sok ilyen blues zene van az üzenetek között, akkor mindig írja, hogy megtelt. Most ezzel nem sokra mész, gondolom kábellel csinálod, akkor nem tudom.:S Szerintem vidd el egy telefonos boltba, ha nem nagy munka, akkor ingyen elengednek.

2010. dec. 12. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Nokia 5310. Megpróbáltam mp4 lejátszóba berakni a kártyát és az sem enged többet rárakni,lehet a kártya a rossz
2010. dec. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!