Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítség Samsung Wave-vel...

Segítség Samsung Wave-vel kapcsolatban! [? ]

Figyelt kérdés

Leakarok tölteni valamit, mire ezt írja ki: Hiba: Nem lehet letölteni az alkalmazást. Kevés a memória. Töröljön néhány tételt, vagy válassza ki a telepítési helyként a memóriakártyát, és próbálja újra [Oxff13]

De hát én úgy tudtam, hogy amiket eddig letöltöttem, azokat a memóriakártyára töltötte! Legalábbis beállításoknál úgy van beállítva, hogy mindent a memóriakártyára tölt le!

Ja, és: Hogy lehet azt beállítani, hogy ha valamit letöltök, akkor azt ne a főmenüre "tegye ki", hanem valamilyen mappába. Mert ez így nagyon zavaró, hogy 6 [vagy már 7 [?!]] "főoldal" van nálam... :S

Köszi a segítséget :)

2010. dec. 4. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Az alkalmazások mind a belső memóriába kerülnek. Csak a 2.2-es androidtól kezeli a külső memóriából futó alkalmazásokat.

Tehát törölnöd kell valamit a telepített alkalmazásokból hogy ezt fel tudd tenni.

2010. dec. 4. 19:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Elsőnek: a Wave nem Android-os, hanem Bada rendszerrel fut.
2010. dec. 4. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Úhh, ezt benyaltam :-(

Ezer bocsánat, komment virtuálisan visszavonva :)

2010. dec. 4. 19:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát ettől még a probléma nem lesz megoldva :(

De nem értem... Ha a telóra tette, akkor érthető, hogy nem maradt hely rajta, de hát 16 gb-os kártyával van bővítve a telefon, ez meg max 1,5 gb...

Ha valaki tudja, az azért légyszi segítsen :)

2010. dec. 4. 21:49
 5/10 A kérdező kommentje:

1.: Belső memória? úgyérted a telefonra? hát akkor cs.ssze meg, mert most jönnek majd még a jobb alkalmazások...:(

Tudom, hogy androidra értetted, de attól még lehet köze az én telefonomhoz.

2010. dec. 4. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Na, letöröltem egy csomó programot a telefonról, amit nem használtam. És sikerült letöltenem, amit akartam, de nem tetszett, úgyhogy azt is letöröltem x)

De azért még érdekelne a válasz. Akkor most nem is a memóriakártyára teszi ezeket? Valahol átlehet állítani?

2010. dec. 4. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:
2.-ik vagyok.Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de most igyekszem egy tippet javasolni.Amennyiben van memóriakártyád akkor azon tárolj minden dokumentumodat(videók, zenék, képek, stb...) és a telefon alapértelmezett memóriájából meg ürítsél ki mindent.
2010. dec. 5. 07:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Minden a memóriakártyán van már :(
2010. dec. 5. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Bemész a beállításokba, azon belül a memóriába. Van benne 4 almenü, fejből nem tudom, melyikben, de az egyikben át tudod állítani az adatok helyét. Mindent nyomj át memokártyára. Én nekem így sikerült.
2010. dec. 28. 17:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Úgy van beállítva, hogy mindent a memóriakártyára kéne tennie...:P
2010. dec. 28. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!