Segítség Samsung Wave-vel kapcsolatban! [? ]
Leakarok tölteni valamit, mire ezt írja ki: Hiba: Nem lehet letölteni az alkalmazást. Kevés a memória. Töröljön néhány tételt, vagy válassza ki a telepítési helyként a memóriakártyát, és próbálja újra [Oxff13]
De hát én úgy tudtam, hogy amiket eddig letöltöttem, azokat a memóriakártyára töltötte! Legalábbis beállításoknál úgy van beállítva, hogy mindent a memóriakártyára tölt le!
Ja, és: Hogy lehet azt beállítani, hogy ha valamit letöltök, akkor azt ne a főmenüre "tegye ki", hanem valamilyen mappába. Mert ez így nagyon zavaró, hogy 6 [vagy már 7 [?!]] "főoldal" van nálam... :S
Köszi a segítséget :)
Az alkalmazások mind a belső memóriába kerülnek. Csak a 2.2-es androidtól kezeli a külső memóriából futó alkalmazásokat.
Tehát törölnöd kell valamit a telepített alkalmazásokból hogy ezt fel tudd tenni.
Úhh, ezt benyaltam :-(
Ezer bocsánat, komment virtuálisan visszavonva :)
Hát ettől még a probléma nem lesz megoldva :(
De nem értem... Ha a telóra tette, akkor érthető, hogy nem maradt hely rajta, de hát 16 gb-os kártyával van bővítve a telefon, ez meg max 1,5 gb...
Ha valaki tudja, az azért légyszi segítsen :)
1.: Belső memória? úgyérted a telefonra? hát akkor cs.ssze meg, mert most jönnek majd még a jobb alkalmazások...:(
Tudom, hogy androidra értetted, de attól még lehet köze az én telefonomhoz.
Na, letöröltem egy csomó programot a telefonról, amit nem használtam. És sikerült letöltenem, amit akartam, de nem tetszett, úgyhogy azt is letöröltem x)
De azért még érdekelne a válasz. Akkor most nem is a memóriakártyára teszi ezeket? Valahol átlehet állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!