Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri megvenni a HTC Desire-t...

Megéri megvenni a HTC Desire-t, ha két év múlva úgyis megint jobb telefonok lesznek?

Figyelt kérdés

Érdemes ennyit költeni rá vagy elégedjek meg mondjuk egy wildfire-rel vagy mondjuk egy SE x10 mini proval?

21 vagyok,egyetemista.

2010. dec. 4. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Az SE 10 egy szar azzal ne elégedj meg semmiképp.

Amúgy ez tőled függ, emnyire vagy divatmajmolós. Ha nem érdekel, hogy épp mi a divat, akkor a HTC is telefon lesz 2 év után is. Ha érdekel, akkor emg tökmindegy akármit veszel meg fél év után úgyis lesz szebb, jobb gyorsabb.

Engem nem érdekel a divat, 4 évig elnyúztam egy K750i-t most azért vettem egy Galaxy3-at mert a K750 meghalt. De ezzel is szeretnék ellenni vagy 3 évet, és nem azért lecserélni, mert épp van jobb...

2010. dec. 4. 16:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Így van, most akkor ennyi erővel sose vegyél telefont, mert két év múlva úgyis sokkal jobbak lesznek:D

Nekem spec ha lenne pénzem a Desire-re, azonnal rohannék megvenni.

2010. dec. 4. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
6 évig nyúztam okostelefonnak egy 6600-s Nokiát, közben lett egy 5310-es is (zenének), most lassan muszáj átváltani az érintősekre, mert abban van a jövő. Megnéztem miben van az a hardver, ami 1-2 év múlva is telefon lesz, és melyik a megbízható márka, jó grafikus proceszorral, gyors termékfrissítéssel, így jutottam a HTC Desire HD-hoz...
2010. dec. 15. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!