Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C6-00 vs Samsung Galaxy...

Nokia C6-00 vs Samsung Galaxy 3 vs Sony Ericcson Xperia X10 Mini pro?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem leginkább a Nokia C6 jön be,de állítólag gyengécske a processzora és op.rendszere sem a legújabb...

Most akkor melyiket válasszam? Mindenféle észrevételt szívesen fogadok. Kérlek segítsetek!

(Mind 3teló Dominoba 55ezer)

2010. dec. 4. 16:01
 1/6 anonim válasza:
mini pro
2010. dec. 4. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
a tesómnak c-6 van szerintem jó kis telefon a billentyűzete nagyon király könnyen lehet vele írni, nagyon jó képet csinál, szerintem nincs annyi ketyere rá mint az androidra, de ez attól függ h mire használod:D mini pro nem tudom én is szemezgettem vele de annyira kicsi a képernyője ha 2centivel nagyobb lenne ő lenne a nyerő:DDD remélem segítettem
2010. dec. 4. 17:33
 3/6 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Valóban,nálam is így van,hogy ha a mini pro-nak a kijelzője nagyobb lenne,akkor azt választanám! Végül a C6 lesz a befutó azt hiszem. :)

Azt viszont elmagyarázná valaki,hogy mit jelent az,hogy : Androidos egy teló? Annyira jó cucc az vagy mi? Mert ha igen,akkor lehet,hogy Galaxy elsz belőle...

:)

2010. dec. 4. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

android operációs rendszere.

galaxy 3 nak nagyobb a procia meg a ramja mint a c6 nak röviden gyorsabb, kamerája és kijelző felbontása kisebb.

2010. dec. 4. 18:09
 5/6 anonim válasza:
én is az x10 mini pro-n és a c6-on gondolkoztam, de végül az x8 lett a befutó, olyan, mint az x10 mini csak nagyobb :D
2010. dec. 4. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ha minden összejön,akkor szerintem a C6 lesz a kiválasztott! :)

2010. dec. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!