Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C3 vélemények?

Nokia C3 vélemények?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik ez a mobil, valakinek valami tapasztalat ?
2010. dec. 4. 09:05
 1/10 anonim válasza:

Nem lehet azt mondani, hogy rossz telefon, de szerintem a billentyuzet vegul is egy felesleges funkcio lett, nem is hasznalom, nagyon nehez megszokni. (ez furcsa nem????)Az ember azt hinne, konnyebb lesz a gepeles....

De persze ettol eltekintve semmi baja nincs, stabil, jo telefon, mint a legtobb Nokia.

2010. dec. 4. 09:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Wlan van rajta ? Mert sok helyen azt láttam,hogy nem lehet használni.
2010. dec. 4. 09:39
 3/10 anonim válasza:
Wlan van de nem sokat ér, olyan mintha nem is lenne benne.
2010. dec. 4. 10:34
 4/10 anonim válasza:

szia.

én egy hete vettem új telót, qwertzeset akartam, és énis rátaláltam a C3-ra, nagyon unánaolvastam.. Nekem fontos volt h tudjak a telón netezni WIFIn keresztül, de mindenhol szídták ezt a telót, nem működik egyáltalán a WIFIje, átáll mobilnetre.. amúgy ha nem arra kell, akkor nagyon jó teló, hisz nokia..

én végül egy noki E5-it vettem, jó választás volt, most is arról netezek, tudom ajánlani, bár én inkább a nokia E72-t szerettem volna, de az nem fért bele a keretbe, de ezzel is meg vagyok elégedve..

Szóval ha WIFI miatt kéne nen ajánlom, ha nem, akkor meg nyugodtan vedd meg :)

2010. dec. 4. 15:14
 5/10 anonim válasza:
Nekem tökéletesen működik a wifi-je,meg vagyok elégedve vele.
2010. dec. 27. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:

ez a telefon tökéletes annak aki netezni, fényképzeni,zenét hallgatni,rádiót, bluetoth-on küldeni jókat játszani a billenytűzet meg elképesztő!

Jah a net tökéletesen müködik nem értem miért szídják :S nem lassú sőt elfogadható(annak akinek baja van vele az biztos a fénysebbeséghez szokott :D

2011. márc. 19. 17:09
 7/10 anonim válasza:

Nekem is nokia c3-om van és meg vagyok elégedve. ( tudok róla netezni normálisan )

Viszont nem tudom beállítani azt, h kérjen biztonsági kódot. Ha valaki tudja, kérem segítsen. Előre is köszönöm.

2011. ápr. 25. 11:04
 8/10 anonim válasza:
A wlan teljesen jól működik semmi baja nincs nekem is olyan telefonom van és szerintem nagyon jó először én se tudtam hogy mért nem működik a wlan de 2 napi keresgetés után megtaláltam!
2011. szept. 28. 16:52
 9/10 Rodryga válasza:

Sziasztok!

Nekem nagyon tetszik a telóm, frankón tudok vele wifizni is, csak azt nem tudom, hogy a fenébe tudnék számítógépre csatlakozni vele. Telepítettem a Nokia Suite progit, tök jó, csak ha netre akarok menni akkor semmilyen más opció nincs csak a mobilnet, mármint a programban. Vagy benéztem és nem is lehet ezt vele megcsinálni?

2012. febr. 2. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Émbörök! Nekem nem akar wlannal csatlakozni \o/!!! Beállítottam a pontokat, de egyszerűen nem találom azt a részt, ahol át lehet állítani, hogy minden esetben wlannal csatlakozzon! Ki hol tudta ezt megcsinálni?! Legyetek olyan aranyosak, és aki tud segíteni (most vettem telefont), dobjon meg egy e-maillel... Kösssziiii
2012. ápr. 18. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!