Nokia C3 vélemények?
Nem lehet azt mondani, hogy rossz telefon, de szerintem a billentyuzet vegul is egy felesleges funkcio lett, nem is hasznalom, nagyon nehez megszokni. (ez furcsa nem????)Az ember azt hinne, konnyebb lesz a gepeles....
De persze ettol eltekintve semmi baja nincs, stabil, jo telefon, mint a legtobb Nokia.
szia.
én egy hete vettem új telót, qwertzeset akartam, és énis rátaláltam a C3-ra, nagyon unánaolvastam.. Nekem fontos volt h tudjak a telón netezni WIFIn keresztül, de mindenhol szídták ezt a telót, nem működik egyáltalán a WIFIje, átáll mobilnetre.. amúgy ha nem arra kell, akkor nagyon jó teló, hisz nokia..
én végül egy noki E5-it vettem, jó választás volt, most is arról netezek, tudom ajánlani, bár én inkább a nokia E72-t szerettem volna, de az nem fért bele a keretbe, de ezzel is meg vagyok elégedve..
Szóval ha WIFI miatt kéne nen ajánlom, ha nem, akkor meg nyugodtan vedd meg :)
ez a telefon tökéletes annak aki netezni, fényképzeni,zenét hallgatni,rádiót, bluetoth-on küldeni jókat játszani a billenytűzet meg elképesztő!
Jah a net tökéletesen müködik nem értem miért szídják :S nem lassú sőt elfogadható(annak akinek baja van vele az biztos a fénysebbeséghez szokott :D
Nekem is nokia c3-om van és meg vagyok elégedve. ( tudok róla netezni normálisan )
Viszont nem tudom beállítani azt, h kérjen biztonsági kódot. Ha valaki tudja, kérem segítsen. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a telóm, frankón tudok vele wifizni is, csak azt nem tudom, hogy a fenébe tudnék számítógépre csatlakozni vele. Telepítettem a Nokia Suite progit, tök jó, csak ha netre akarok menni akkor semmilyen más opció nincs csak a mobilnet, mármint a programban. Vagy benéztem és nem is lehet ezt vele megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!