Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Sony...

Mi a véleményetek a Sony Ericsson Zylo telefonról? Főleg az írjon akinek van már egy ideje!

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:53
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

ezt a cikket már elolvastam

szerintetek a cikk írójának csak túl nagyok az elvárásai vagy tényleg ennyire rossz a telefon? mert nekem nagyon bejön ez a teló...

2010. dec. 3. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:
és még azt szeretném megkérdezni, mekkora a belső memóriája? mert azt az adatot sehol nem láttam róla
2010. dec. 3. 16:59
 3/5 A kérdező kommentje:
nem ír senki?:(
2010. dec. 3. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én tegnap vettem egyet.

Nagyon jó telefon, szinte mind megvan benne ami kell.

2011. márc. 9. 19:18
 5/5 anonim válasza:
nem tudom mennyire aktuális e még, de nekem már 3 éve ez a telefonom van és imádom *.* Most szalagkábel hibája lett, de már szervizelés alatt van, mert hiába van mellette Vodafone Smart II érintősöm, azt nem szeretem ennyire mint a kis drága Zylómat :)
2013. szept. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!