HTC HD2-t rendelnék speedshop.hu-ról? (kérdés lent)
Figyelt kérdés
Na szóval rendelnék a speedshop.hu-ról egy HTC HD2-t.
A kérdés az lenne hogy mi van a dobozban és mit vegyek külön hozzá?
Köszönöm szépen.
2010. dec. 3. 16:25
1/8 A kérdező kommentje:
Néztem nem sok ideje írtak két kérdést a hd2ről, de nem én vagyok szóval légyszi segítsetek. Köszi :D
2010. dec. 3. 16:25
2/8 bp1985 válasza:
Én nem onnan vettem, hanem sztech nagykerből. Nekem volt benne egy füles, töltő, adatkábel, meg egy restore cd. Persze leírás, meg ilyenek az alap. Autóstartó nincs benne. Ha kell, akkor keresned kell hozzá. Nokia bt kihangosítóval használom, tök jó, nem akad, nem recseg, nem szaggat, meg semmi.
3/8 A kérdező kommentje:
Javítanék kicsit a kérdésen:
Az szeretném még tudni hogy tok, USB, headset (vezetékes vagy bluetooth) töltő(gondolom van)és memóriakártya van-e benne? Ha ezek nincsenek milyet vegyek?
Ha linkelnétek azt megköszönném mivel sok féle van. Főleg a toknál.
Köszi
2010. dec. 3. 17:09
4/8 A kérdező kommentje:
sztech nagykernek mi a webcíme?
2010. dec. 3. 17:35
5/8 anonim válasza:
egy belecsúsztatós htc tok jár hozzá
6/8 bp1985 válasza:
www.chs.hu De egyéni vevőként onnan te nem fogsz tudni rendelni, venni, ill árakat nézni.
7/8 anonim válasza:
szerintem neked van 2 bordeauxi-d egylányéesegyfiú megegy tacskó. csak tippeltem XD
8/8 anonim válasza:
jah bocs tévedtem az nem tevagy előző voltam (zöldkezetide) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!