Samsung Wave-re lehet androidos programokat rakni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 15:34
2/6 anonim 

válasza:

ha jó android kell vegyé Galaxy S-t.
ha jó bada kell vegyé Wave-t s8500.
de mixelni nem lehet a 2őt(MÉG)(lehet h lesz majd rá átirtat kitudja hátha össze hackelnek vmit)
3/6 A kérdező kommentje:
jó androidost akartam,csak nekem a Galaxy S drága.Max. 60 000 FT-ig akarok venni.Nem tudom,van-e annyiért valamilyen.Ja persze,ami jó!
2010. dec. 3. 19:47
5/6 A kérdező kommentje:
Azt használtan venném.1 hónapos,és a haver adja el,szóval garancia is van rá.Vagy még gondolkodom a Galaxy 3-on.
2010. dec. 3. 21:29
6/6 anonim 

válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:10
(én vok XD)
irtam ha jo android kell akkor galaxy s (idk h HTC-k androidosake lehet akko elnézést) de jo android ott kezdődik hogy galaxy S. Szal galaxy 3 fos. én a helyedbe megvenném a wave-t.
Én ugy voltam hogy veszek uj wave-t de végülis azért nem veszek mert nincs rá sok progi meg játék ami van fizetős ezért veszek majd használtan ipohne 3gs-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!