Tulajdonképpen hogy is működik ez az Androidra alkalmazások-dolog?
Most került birtokomba egy Androidos teló, és még nem igazán értek hozzá.
Gondolom az Android Market fizetős, legalábbis úgy, hogy az aktuális mobilinternet tarifák szerint. Nekem meg olyan nyista.
Neten keresgéltem, és olyat találtam, hogy egy olyan négyzetalakú vonalkódszerűséget kell leolvasni, és az megadja az infókat a progi telepítéséhez Oo De honnan jönnek az adatok, meg a bájtok? Ez ingyenes?
Na de valahonnan szkennerprogit is kéne szerezni, egy másik oldalon már gépre is lehet letölteni, viszont nem akarok hekkelt, bugos, vírusos cuccot, szóval óvatos vagyok. Ez : ( [link] jó? Letöltöm, ráteszem, és onnantól mehet a menet?
Wifi kapcsolattal is tudod használni az Android marketet.
Lényegében mindegy miylen neten használod az A.M. mindig ingyenes Magyarországról nincsenek fizetős progik.
Csak az adatátvitel díját kell fizetned ha mobilnetről nyomod.
De ha van Wifid akkor hazsnáld azt, és úgy szedd le a programokat akkor egy filléredbe nem kerül.
A négyzet alakú kód az egy QR kód (QR code) és ha a marketre felmész akkor a "Barcode Scanner" progit szedd le az fasza és rendesen olvassa ezeket a kódokat.
De szerencsésebb a Marketről leszedni a progikat ilyen innen onnan összeszedett progrmok okozhatnak gondot.
Onnan tudja majd a telefon, hogy nem mobilnet kell hanem wifi, hogy bekapcsolod a wifit a teló kilistázza a talált hálózatokat és te kiválasztasz egyet amire rácsatlakozol.
De ha nagyon félsz akkor még mindig kitörölheted a net beállításokat vagy letöltöd az APN droid nevű alkalmazást amivel le lehet tiltani a mobilnetet.
ALapból ha a Wifi be van kapcsolva és kapcsolódik egy hálózatra, akkor minden adatforgalom a wifin megy amíg az csatlakozva van. A Wifi kilövi a mobilnetet.
De jól mondja az előző az első alkalmazás amit leszedsz a Marketről az APNdroid legyen.
Azzal ki tudod lőni a mobilnetet, és volt-nincs mobilnet.
Nekem ugyan van 500 mega mobilnetem de mégis hazsnálom az APNdroidot. Alapban ki van lőve a mobilnet és csak akkor nyomom be ha szeretnék netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!