Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lemerül a telóm->kikapcsolom,...

Lemerül a telóm->kikapcsolom, bekapcsolom újra felmegy agy akku töltötségi szintje. Miért?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy 3-ról van szó.Azt vettem észre hogy sárga színű a töltöttségi szint. ilyenkor már nem használható a fényképező és a zenelejátszó.Kikapcsoltam a telefont utána bekapcsoltam és majdnem megint maximális lett a töltöttségi szint (és kékre változott). Ezt hogyan? vagy miért? nem értem. többször is megcsinálltam lemerülésnél és ugyanezvan. :O

várom a válaszokat. köszi :)

2010. dec. 2. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Töltsd fel. Azért ven ez a jelenség, mert lemerült az akku.

Az akkumulátorban kémiai folyamatok játszódnak le, amikor ez lelassul, akkor lemerült az akkud. Ha kikapcsolod, akkor ezek a folyamatok nem szűnnek meg, felgyülemlik egy kis energia, ami a bekapcsolás után azért ugyanúgy elfogy.

Ez természetes.

2010. dec. 2. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
töltsd fel ha lemerült. ne kapcsolgasd. lehet hogy pár percig maxot mutat. ez olyan mint ha tökig merited és töltöd mondjuk 10 percig,akkor is maxot fog mutatni,holott alig van benne nafta
2010. dec. 2. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
amikor lemerül, és kikapcsol, akkor még nincs lemerülve teljesen (ezeknek az akumulátoroknak nem szabad teljesen lemerülni, ezért inkább "hazudik" a telefon, és előbb küldi el aludni) . bekapcsoláskor azt a mennyiséget látja, ammi ténylegesen benne van, de biztos észrevetted, hogy utánna nem sokkal megint töltőért kiált.
2010. dec. 2. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a galaxy 3-nál szoftverhiba.

Állítólag a következő szofttel javítani fogják.

Nekem is volt már ilyen sárga volt, fotózni akartam nem hagyta. Ok. Ki-Be kapcsolás máris 50%-on volt fotóztam vele, majd hazamentem, és még egy Győr-Bp vonatutat (2óra) is kibírt végig rádiót hallgatva. Jó, mire pesten hazaértem már kérte a töltőt.

Szerintem csak rossz a kijelzése simán.

De olyan is volt hogy 50%-on volt erre bejövő hívás, és leugrott 0-ra.

2010. dec. 2. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!