Lemerül a telóm->kikapcsolom, bekapcsolom újra felmegy agy akku töltötségi szintje. Miért?
Samsung galaxy 3-ról van szó.Azt vettem észre hogy sárga színű a töltöttségi szint. ilyenkor már nem használható a fényképező és a zenelejátszó.Kikapcsoltam a telefont utána bekapcsoltam és majdnem megint maximális lett a töltöttségi szint (és kékre változott). Ezt hogyan? vagy miért? nem értem. többször is megcsinálltam lemerülésnél és ugyanezvan. :O
várom a válaszokat. köszi :)
Töltsd fel. Azért ven ez a jelenség, mert lemerült az akku.
Az akkumulátorban kémiai folyamatok játszódnak le, amikor ez lelassul, akkor lemerült az akkud. Ha kikapcsolod, akkor ezek a folyamatok nem szűnnek meg, felgyülemlik egy kis energia, ami a bekapcsolás után azért ugyanúgy elfogy.
Ez természetes.
Ez a galaxy 3-nál szoftverhiba.
Állítólag a következő szofttel javítani fogják.
Nekem is volt már ilyen sárga volt, fotózni akartam nem hagyta. Ok. Ki-Be kapcsolás máris 50%-on volt fotóztam vele, majd hazamentem, és még egy Győr-Bp vonatutat (2óra) is kibírt végig rádiót hallgatva. Jó, mire pesten hazaértem már kérte a töltőt.
Szerintem csak rossz a kijelzése simán.
De olyan is volt hogy 50%-on volt erre bejövő hívás, és leugrott 0-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!