Tmobilnál hogy lehet lemondani az előfizetést, vagy sehogy sem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:31
2/7 anonim válasza:
Persze hogy le lehet.
De ha van hűségnyilatkozatod, akkor 5000.- a büntetés, plusz ha telefonod is van, a hátralévő részletei és a havi előfizetési díjak amit felszámolhatnak.
Én idén 2 előfizetést mondtam fel. Igaz, amiatt, mert félreinformáltak és emiatt kötöttem új előfizetéseket.
2 napon belül kiderült, elismerték, elengedték az 5 ezrest előfizetésenként, viszont a havidíjat 3! hóbapra bevasalták. Olyan címen, hogy nem áll módjukban elengedni akkor sem ha ők hibáztak.
3/7 A kérdező kommentje:
2éves hűségnyilatkozatom van eddig egy hónapot fizettem most fog jönni a következő de gőzöm nincs h jött össze az a pénzösszeg amit a neten írtak nekem.úgyhogy ezért szeretném.
akkor 5000? és még akkor mennyi?
2010. dec. 2. 19:05
4/7 A kérdező kommentje:
ja és havi 1850et kell fizetnem ha túl lépem nyilván többet!
2010. dec. 2. 19:06
5/7 anonim válasza:
A két évből fennmaradó havidíjaidat is kérni fogják.
6/7 bp1985 válasza:
Kérj egy részletes számlát, és megtudod, hogy mi lett annyi.
7/7 A kérdező kommentje:
Részletes számlát is küldenek csak az a helyzet hogy pl a netet is feltüntették és sehol nem jártam neten!na ez az érdekes
2010. dec. 2. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!