Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell beállítani a T-mobil...

Hogy kell beállítani a T-mobile-os Xperia X8 on az ingyenes facebookot?

Figyelt kérdés
elküldtem a +NETSTART szót a 1430-ra... facebookon regeltem a telóm, de ígyis ha alap böngészővel lépek fel, akkor lehúzza a pénzem:S nagyon megköszönném a segítséget :)
2010. dec. 2. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

...SMS küldése >> beírod a számodat, küldd egy sms-t, és ha mindig azt a linket nyitod meg ingyenes. Amúgy csak t-mobileseknek ingyenes!

PLS zöld kezet

2010. dec. 2. 16:54
 2/6 bp1985 ***** válasza:
Mielőtt felraktad a kérdést, használtad a keresőt? Minden nap megkérdezik.
2010. dec. 2. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a durva h kiirja h ingyenes hozzáférés de húzza le a pénzt. Lehet hogy a böngésző barangol el a háttérbe? Mert én nem látom... Van arrra megoldás hogy csak a 0.facebook.com ot nyissa meg de fel is tudjam oldani mert a wifi miatt kellene oldani, vki help????
2010. dec. 3. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
kérdező.. hogyne lenne megoldás, felmégy a facebook.com/mobile címre itt neten, nem telefonodba! Beaktiválod a számodat, és kiküldik neked smsbe a linket.. és mondjuk azt megnyitod böngészőbe, az smsből tuti nem fog más bejönni:)
2010. dec. 4. 10:01
 5/6 A kérdező kommentje:
ezt is megcsináltam... :( most találtam 1 progit DroidWall ezzel elvileg meg lehet tiltani hogy wap-on mire ne menjen fel vagy semmire és wifit is külön szabályozza... ezzel megpróbálom :)
2010. dec. 4. 12:49
 6/6 anonim válasza:
Nekem is X8-asom van, igaz nem küldtem még SMS-t de talán tudok egy választ adni: ha voltál már fent neten(wifivel vagy bánom is én mivel) talán több ablakot is megnyitottál egyszerre. bezártad, de attól ha ujra megnyitod megint az összes ablak megnyílik, de te csak egyet látsz...ha tudtam segiteni örülök, ha nem sorry :)
2011. jan. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!